Islagkage med kirsebær og chokolade
9 timer
•
Arbejdstid: 40 min
•
&format=webp)
En skøn isdessert med et strejf af syrlighed fra cremefraichen, som smager dejligt sammen med de søde kirsebær. Husk at lade islagkagen optø lidt før den serveres - det gør den både bedre og lettere at skære!
Ingredienser
300 g
Friske udstenede kirsebær (ca. g)
|
|
---|---|
175 g
Sukker (ca. 2 dl)
|
|
½ liter
Creme fraiche 38%
|
|
5
Æggeblommer
|
|
1 dl
Glukosesirup (ca. 125 g)
|
|
½ liter
Piskefløde
|
|
1 tsk
Vaniljepasta
|
|
100 g
Mørk chokolade
|
|
25 g
Smør
|
Pynt
Friske kirsebær
|
---|
Sådan gør du
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
23352 kJ / 5581 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1292 kJ / 309 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0 g |
Protein: | 2,8 % | 2,2 g |
Kulhydrat: | 26,9 % | 20,5 g |
Fedt: | 70,3 % | 24,5 g |
