Daim islagkage

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

60+ min

Daim islagkage er altid et hit. Denne islagkage er med lækre salte kiksebunde - og det løfter den klassiske daim islagkage til helt nye højder!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Ca. 10 pers.

Antal portioner

Kiksebunde

  • 3 æggehvider (ca. 100 g)
  • 200 g sukker
  • 100 g finthakkede hasselnøddekerner
  • 100 g knuste saltkiks, fx TUC kiks

Daim is

Pynt

  • grofthakket daim
  • rød skovsyre

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kiksebunde

  1. Pisk æggehvider og sukker stift.
  2. Vend hasselnøddekerner og kiks i æggehviderne.
  3. Læg bagepapir i bunden af 2 springforme (ca. 22 cm i diameter). Fordel dejen i formene og bag bundene.
  4. Lad bundene afkøle i formene. Fjern ringene og rengør dem.

Daim is

  1. Pisk imens fløden til et let skum.
  2. Pisk æggeblommer, sukker og vanilje til en luftig æggesnaps.
  3. Vend forsigtigt flødeskummet i æggemassen.
  4. Frys iscremen til den er let frossen - i fryseren eller i en ismaskine. Vend daimstykkerne i isen.

Sådan samler du daim islagkagen

  1. Løsn kiksebundene fra bagepapiret og sæt den ene bund tilbage i en springform foret med lagkageplast.
  2. Hæld halvdelen af den letfrosne daim is herpå.
  3. Læg den anden kiksebund ovenpå og fordel resten af daim isen øverst.
  4. Sæt islagkagen i fryseren i 4-5 timer - gerne til næste dag.

Ved servering

  1. Tag islagkagen ud af fryseren ca. 10 min. før servering. Fjern ringen og lagkageplasten forsigtigt.
  2. Pynt med daimstykker og skovsyre og server.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 175° - varmluft.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 26040 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,9 g
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 34 %
  • Fedt: 62 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag