Her er endnu en lækker og flot islagkage.
Du kan naturligvis udskifte daim chokoladen med din yndlingschokolade, fx chokoladeskildpadder. Rist evt. hasselnøddekernerne inden du hakker dem - det giver en kraftigere nøddesmag.
26109 kJ / 6240 kcal
1617 kJ / 386 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 4,5 % | 4,3 g |
Kulhydrat: | 33,5 % | 31,9 g |
Fedt: | 62 % | 27,1 g |
Æggehvider (ca. 100 g)
|
3 |
---|---|
Sukker (ca. dl)
|
200 g |
Finthakkede hasselnøddekerner
|
100 g |
Knuste saltkiks, fx TUC kiks
|
100 g |
¾ liter | |
Æggeblommer
|
5 |
Sukker (ca. 85 g)
|
1 dl |
Vaniljestang - kornene heraf
|
1 |
Grofthakket daim chokolade
|
200 g |
Grofthakket daim
|
|
---|---|
Rød skovsyre
|