Ca. 20 min. ved 150° - traditionel ovn.
8197 kJ / 1959 kcal
657 kJ / 157 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 27,4 % | 10,6 g |
Kulhydrat: | 41,4 % | 16 g |
Fedt: | 31,2 % | 5,5 g |
Flere tapas til nytår.
Rødbeder
|
250 g |
---|---|
Mørk balsamicoeddike
|
1 dl |
Kraftig oksebouillon
|
1 dl |
Sukker
|
1 dl |
Rugbrød
|
2 skiver |
---|---|
Hasselnøddekerner
|
1 dl |
Kulør - kan undlades
|
1 tsk |
Bøffer af oksefilet (ca. 400 g)
|
2 |
---|---|
Serrano skinke
|
6 skiver |
Olie
|
1 tsk |
Groft salt
|
1 tsk |
Friskkværnet peber
|
Plukket dild
|
1 dl |
---|---|
Plukket kørvel
|
1 dl |
Purløg i stykker af 2 cm
|
1 dl |