Gourmet tapas med okse og rødbede

Gourmet tapas med okse og rødbede

45 min Forret

Tapas har i dag fået en bredere betydningen end blot "et dække". Oprindelig var tapas i Spanien et spiseligt låg, der fulgte med for at dække drikkevaren til, for på den måde at undgå insekter i fx vinen. I dag har tapas'en mange ansigter, og betydningen går mere i retningen af en lille ret. Det gode ved en lille ret er jo, at du så kan få mange retter. Og mange små tapas serveringer giver igen muligheden for mange forskellige smagsindtryk og gastronomiske oplevelser. Her er det to intense kødsmage, der er i centrum, serveret med glaseret rødbede, reduceret sauce, sprødt knas og friske urter.

Mere inspiration

Flere tapas til nytår.

Velbekomme!
Tips

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

8009 kJ / 1914 kcal

Næringsindhold pr. 100g

642 kJ / 153 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,7 g
Protein: 28,2 % 10,6 g
Kulhydrat: 40 % 15,1 g
Fedt: 31,8 % 5,5 g

Ingredienser