Carpaccio

Carpaccio

30 min Forret

Lækker italiensk klassisk ret: carpaccio af oksefilet, olivenolie og ost i flager. Carpaccio er oksekød skåret i meget tynde skiver - eller evt. banket tyndt ud. Carpaccio blev opfundet i 1950 af Giuseppe Cipriani fra Harry's Bar i Venedig og er siden blevet mere og mere kendt og populært. Server carpaccio som forret, mellemret, hovedret eller som en del af tapasbordet.

Mere inspiration

Det er lækkert med hjemmebagt flutes til carpaccio.

Velbekomme!
Tip

Du kan servere carpaccio som en del af en forretstallerken, eller en del af en tapas anretning.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

1763 kJ / 421 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1130 kJ / 270 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0 g
Protein: 27,8 % 18,5 g
Kulhydrat: 0,9 % 0,6 g
Fedt: 71,3 % 21,8 g

Ingredienser