Carpaccio

Carpaccio

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(16 vurderinger)

30 min

Lækker carpaccio af oksefilet og ost. Lav carpaccio som forret, hovedret eller som en del af tapasbordet.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Ingredienser

Antal portioner

Carpaccio

  • 100 g oksefilet i meget tynde skiver

Pynt

  • friséesalat, brøndkarse og/eller skovsyre

Hertil

  • ristet brød

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Sådan gør du

Sådan gør du

Carpaccio

  1. Få slagteren til at skære oksefileten ud - eller skær selv så tynde skiver som muligt - evt. af et lidt større stykke filet.
  2. Læg 1-2 skiver ad gangen i en frysepose. Bank kødskiverne endnu tyndere med håndroden eller med den flade side af en bredbladet kniv.
  3. Anret de tynde skiver oksefilet på et fad. Dryp olie og citronsaft på kødet. Fordel osten på herpå.
  4. Drys med peber og pynt med salatblade, brøndkarse og/eller skovsyre . Server med ristet brød.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 2500 kJ / 598 kcal
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2,8 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 22 %
  • Fedt: 57 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag