Grønne asparges med parmaskinke, citrondressing og pinjekerner

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

30 min

Nemme aspargesruller med italiensk tilbehør og en frisk citrondressing. Perfekt når der er mange gæster.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

Antal portioner

Citrondressing

  • 50 g pinjekerner
  • 30 rensede grønne asparges (ca. 400 g)
  • 16 skiver parmaskinke (ca. 200 g)

Pynt

  • frisk basilikumblad
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Citrondressing

Bland cremefraiche med citronskal, salt og peber. Stil dressingen tildækket i køleskabet til servering. Smag til.

Kom pinjekernerne i en tør pande. Skru op til kraftig varme og rist i ca. 2 min. under omrøring. Skru ned til jævn varme og rist kernerne i yderligere ca. 2 min. - til de er gyldne. Tag dem af panden.

Kog aspargesene i letsaltet vand, i ca. 3 min. uden låg. Lad dem dryppe af i en sigte. Vikl skinken om aspargesene - ca. 2 asparges pr. pakke. Anret dem på et fad, og fordel dressing og pinjekerner øverst. Pynt med basilikum og friskkværnet peber.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5770 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,3 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 9 %
  • Fedt: 75 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag