Grønne asparges med parmaskinke, citrondressing og pinjekerner
30 min

Grønne asparges med parmaskinke, citrondressing og pinjekerner

Nemme aspargesruller med italiensk tilbehør og en frisk citrondressing. Perfekt når der er mange gæster.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Grønne asparges med parmaskinke, citrondressing og pinjekerner

Nemme aspargesruller med italiensk tilbehør og en frisk citrondressing. Perfekt når der er mange gæster.

Antal portioner

Citrondressing

  • 50 g pinjekerner
  • 30 rensede grønne asparges (ca. 400 g)
  • 16 skiver parmaskinke (ca. 200 g)

Pynt

  • friske basilikumblade
  • friskkværnet peber

Fremgangsmåde:

Citrondressing

Bland cremefraiche med citronskal, salt og peber. Stil dressingen tildækket i køleskabet til servering. Smag til.

Kom pinjekernerne i en tør pande. Skru op til kraftig varme og rist i ca. 2 min. under omrøring. Skru ned til jævn varme og rist kernerne i yderligere ca. 2 min. - til de er gyldne. Tag dem af panden.

Kog aspargesene i letsaltet vand, i ca. 3 min. uden låg. Lad dem dryppe af i en sigte. Vikl skinken om aspargesene - ca. 2 asparges pr. pakke. Anret dem på et fad, og fordel dressing og pinjekerner øverst. Pynt med basilikum og friskkværnet peber.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 5770 kJ
  • Energifordeling:
  • Fedt: 75 %
  • Kulhydrat: 9 %
  • Protein: 16 %
  • Fiber: 9,3 g
Print