Grønne asparges med parmaskinke, citrondressing og pinjekerner

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

30 min

Nemme aspargesruller med italiensk tilbehør og en frisk citrondressing. Perfekt når der er mange gæster.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Citrondressing

  • 50 g pinjekerner
  • 30 rensede grønne asparges (ca. 400 g)
  • 16 skiver parmaskinke (ca. 200 g)

Pynt

  • frisk basilikumblad
  • friskkværnet peber

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Citrondressing

Bland cremefraiche med citronskal, salt og peber. Stil dressingen tildækket i køleskabet til servering. Smag til.

Kom pinjekernerne i en tør pande. Skru op til kraftig varme og rist i ca. 2 min. under omrøring. Skru ned til jævn varme og rist kernerne i yderligere ca. 2 min. - til de er gyldne. Tag dem af panden.

Kog aspargesene i letsaltet vand, i ca. 3 min. uden låg. Lad dem dryppe af i en sigte. Vikl skinken om aspargesene - ca. 2 asparges pr. pakke. Anret dem på et fad, og fordel dressing og pinjekerner øverst. Pynt med basilikum og friskkværnet peber.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5770 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,3 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 9 %
  • Fedt: 75 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag