Grønne asparges med parmaskinke, citrondressing og pinjekerner
Grønne asparges med parmaskinke, citrondressing og pinjekerner
30 min
•
Kommentarer
Nemme aspargesruller med italiensk tilbehør og en frisk citrondressing. Perfekt når der er mange gæster.
Sådan gør du
Citrondressing
Bland cremefraiche med citronskal, salt og peber. Stil dressingen tildækket i køleskabet til servering. Smag til.
Kom pinjekernerne i en tør pande. Skru op til kraftig varme og rist i ca. 2 min. under omrøring. Skru ned til jævn varme og rist kernerne i yderligere ca. 2 min. - til de er gyldne. Tag dem af panden.
Kog aspargesene i letsaltet vand, i ca. 3 min. uden låg. Lad dem dryppe af i en sigte. Vikl skinken om aspargesene - ca. 2 asparges pr. pakke. Anret dem på et fad, og fordel dressing og pinjekerner øverst. Pynt med basilikum og friskkværnet peber.