Laksepakkerne kan også tilberedes i ovn og i så fald kan bagepapir anvendes. Bag dem 12-15 min. ved 225° - traditionel ovn.
10134 kJ / 2422 kcal
580 kJ / 139 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 20,3 % | 6,9 g |
Kulhydrat: | 15,7 % | 5,4 g |
Fedt: | 64 % | 10 g |
125 g
Blødt smør
|
|
---|---|
1 dl
Finthakket frisk dild
|
|
1
Citronskal (usprøjtet)
|
400 g
Kogte små nye kartofler
|
|
---|---|
250 g
Grønne asparges - enderne knækket af
|
|
200 g
Gulerødder
|
|
150 g
Sukkerærter
|
|
100 g
Radiser
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
4
Laksefileter uden skind (ca. 500 g)
|