I stedet for grøn wok-blanding kan du bruge 400 g friske grønne grøntsager, fx broccoli, spinat, asparges og ærter. Det sprøde bacon kan udelades eller erstattes af parmaskinke.
7313 kJ / 1748 kcal
236 kJ / 56 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 19,7 % | 2,7 g |
Kulhydrat: | 38,3 % | 5,3 g |
Fedt: | 42 % | 2,7 g |
En anden farverig ret, der kan passe i en menu med suppen.
Er du i tvivl om kogetiden på æg? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole koger æg.
Smør
|
25 g |
---|---|
Finthakkede zittauerløg
|
2 |
Små finthakkede fed hvidløg
|
2 |
Hønsebouillon
|
1 liter |
1 dl | |
Frossen wok-blanding
|
400 g |
Finthakkede friske grønne krydderurter, fx persille, dild, kørvel og purløg
|
3 dl |
Friskpresset citronsaft
|
1 spsk |
Groft salt
|
1 tsk |
Friskkværnet peber
|
Sprødstegt bacon i mindre stykker (ca. 125 g)
|
8 skiver |
---|
Æg
|
4 |
---|---|
Vand
|
½ liter |
Frosne ekstrafine ærter
|
100 g |
---|---|
Grønne asparges i små stykker
|
175 g |
Friske krydderurter
|
---|
Ristet rugbrød
|
240 g |
---|