Mørbradbøffer med salattopping

Mørbradbøffer med salattopping

30 min
Små spæde salater, grønne asparges, æble og koriander med det salte tvist fra salatosten........tilsammen en skøn salat til de stegte mørbradbøffer og kartoflerne.

Sådan gør du

  • Skær mørbraden i 4 lige store stykker. Bank dem til flade bøffer (ca. 2½ cm høje). Lad smørret blive gyldent i en pande. Brun mørbradbøfferne ca. 1 min. på hver side. Steg bøfferne færdige ved jævn varme i ca. 10 min. - vend en gang undervejs og steg siderne de sidste par minutter. Drys med salt og peber og hold mørbradbøfferne varme.
Salattopping
  • Vend æbleternene med citronsaft, så de ikke bliver brune - hæld citronsaften fra ved serveringen. Lad osteternene dryppe af. Bland ost og æbletern med resten af ingredienserne. Smag til.
  • Læg de varme mørbradbøffer på et fad. Fordel lidt af toppingen på bøfferne og server resten ved siden af sammen med nykogte kartofler.
Mere inspiration

Dejlig salat med fylde - skøn til hurtig aftensmad.

Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

9037 kJ / 2160 kcal

Næringsindhold pr. 100g

379 kJ / 91 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,2 g
Protein: 30,2 % 6,7 g
Kulhydrat: 36,6 % 8,2 g
Fedt: 33,2 % 3,4 g
Relateret video
Sådan afpudser du en svinemørbrad

Det er hurtigt og nemt at afpudse en svinemørbrad. Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du med få trin afpudser en svinemørbrad.

Ingredienser

Afpudset svinemørbrad (ca. 500 g)
1
Smør
25 g
Groft salt
½ tsk
Friskkværnet peber
Salattopping
Røde æbler i små tern, fx elstar (ca. 250 g)
2
Friskpresset citronsaft
2 spsk
200 g
Dampede grønne asparges i korte stykker
250 g
Rensede blandede babysalatblade
100 g
Frisk koriander
2 dl
Friskkværnet peber
Tilbehør
Skrubbede kartofler - koges
1 kg