Er du til rigtig spicy mad, så kan du skrue op for styrken af chilisauce i både æbledressing og marinade. Du kan udskifte kvark med fraiche, cremefraiche, skyr eller yoghurt.
8445 kJ / 2018 kcal
339 kJ / 81 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 29,6 % | 5,9 g |
Kulhydrat: | 49,5 % | 9,9 g |
Fedt: | 20,9 % | 1,9 g |
Prøv denne lækre salat med oksekød.
Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.
250 g
Kvark
|
|
---|---|
1
Rødt æble i små tern, fx jonagored (ca. 125 g)
|
|
2 spsk
Sød chilisauce
|
|
1 tsk
Eddike, fx hvid balsamicoeddike
|
|
1 spsk
Vand
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
250 g
Rensede grønne asparges i korte stykker, eller slikærter (ca. g)
|
|
---|---|
½ liter
Vand
|
|
20 g
Smør
|
|
400 g
Wokstrimler af okseklump
|
|
2 spsk
Sød chilisauce
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
400 g
Kolde, kogte kartofler i mundrette bidder
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
1
Rødt æble i tynde både, fx jonagored (ca. 125 g)
|
|
---|---|
1 spsk
Eddike, fx hvid balsamico
|
|
100 g
Rensede babysalatblade (ca. g)
|
200 g
Groft brød
|
---|