Er du til rigtig spicy mad, så kan du skrue op for styrken af chilisauce i både æbledressing og marinade. Du kan udskifte kvark med fraiche, cremefraiche, skyr eller yoghurt.
8445 kJ / 2018 kcal
339 kJ / 81 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 29,6 % | 5,9 g |
Kulhydrat: | 49,5 % | 9,9 g |
Fedt: | 20,9 % | 1,9 g |
Prøv denne lækre salat med oksekød.
Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.
Kvark
|
250 g |
---|---|
Rødt æble i små tern, fx jonagored (ca. 125 g)
|
1 |
Sød chilisauce
|
2 spsk |
Eddike, fx hvid balsamicoeddike
|
1 tsk |
Vand
|
1 spsk |
Groft salt
|
¼ tsk |
Rensede grønne asparges i korte stykker, eller slikærter (ca. g)
|
250 g |
---|---|
Vand
|
½ liter |
Smør
|
20 g |
Wokstrimler af okseklump
|
400 g |
Sød chilisauce
|
2 spsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Kolde, kogte kartofler i mundrette bidder
|
400 g |
Groft salt
|
¼ tsk |
Rødt æble i tynde både, fx jonagored (ca. 125 g)
|
1 |
---|---|
Eddike, fx hvid balsamico
|
1 spsk |
Rensede blandede babysalatblade (ca. g)
|
100 g |
Groft brød
|
200 g |
---|