Kødet kan steges et par timer i forvejen og stilles tildækket i køleskabet. Lun kødet i panden 2-3 min. lige inden serveringen.
Baconen kan steges og hakkes i god tid. Lun den ca. 2 min. i ovnen, evt. sammen med brødet.
25542 kJ / 6105 kcal
859 kJ / 205 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 20,9 % | 10,6 g |
Kulhydrat: | 26,9 % | 13,6 g |
Fedt: | 52,2 % | 12,1 g |
½ liter | |
Sød chilisauce
|
½ dl |
Friskpresset citronsaft
|
1 spsk |
Fintrevet zittauerløg
|
1½ tsk |
Engelsk sauce
|
1 tsk |
Groft salt
|
¾ tsk |
Smør
|
50 g |
---|---|
Hakket oksekød (ca. 12% fedt)
|
1 kg |
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
1½ spsk |
Forårsløg i tynde ringe (ca. 150 g)
|
1½ bundt |
Groft salt
|
2½ tsk |
Friskkværnet peber
|
Bacon (ca. 250 g)
|
16 skiver |
---|
Fintstrimlet hjertesalat
|
2 liter |
---|---|
Blandede babysalatblade
|
1¾ liter |
Blandede babysalatblade
|
---|
Groft flute
|
400 g |
---|