9053 kJ / 2164 kcal
367 kJ / 88 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,4 g |
Protein: | 14,7 % | 3,2 g |
Kulhydrat: | 50,4 % | 10,9 g |
Fedt: | 34,9 % | 3,5 g |
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.
Rensede røde peberfrugter i kvarte (ca. 500 g)
|
3 |
---|
Melede kartofler i stave
|
600 g |
---|---|
Knoldselleri i stave
|
600 g |
Olivenolie
|
1 spsk |
Groft salt
|
¾ tsk |
Bacon (ca. 250 g)
|
16 skiver |
2½ dl | |
Friskpresset citronsaft
|
1 spsk |
Finthakkede skalotteløg (ca. 50 g)
|
2 |
Lille knust fed hvidløg
|
1 |
Olivenolie
|
2 tsk |
Rørsukker
|
1 tsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Grofthakket bredbladet persille
|
1 dl |
---|
Ristet rugbrød
|
200 g |
---|