Kartoffelpandekage
30 min
•
)
Kartoffelpandekage, også kaldet røsti, laves i denne opskrift med kolde kogte kartofler, hvilket gør den til en god tøm-køleskabet opskrift - for tilbehøret kan selvfølgelig også varieres alt efter, hvad man har af rester. Har du ikke kogte kartofler, kan du i stedet bruge rå revne kartofler til kartoffelpandekagen.
Ingredienser
Hytteostsalat
8 skiver
Bacon (ca. 125 g)
|
|
---|---|
2
Tomater
|
|
250 g
Hytteost
|
|
1
Lille knust fed hvidløg
|
500 g
Kolde kogte kartofler
|
|
---|---|
2
Finthakket løg
|
|
1
Æg
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
25 g
Smør
|
Tilbehør
6
Salatblade, fx egeløv
|
|
---|---|
½
Rødløg i tynde både
|
Sådan gør du
Hytteostsalat
Kolde kogte kartofler kan erstattes af rå revne kartofler, men så skal kartoffelpandekagen stege ca. 15 min. på hver side.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
4720 kJ / 1128 kcal
Næringsindhold pr. 100g
336 kJ / 80 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 24 % | 4,7 g |
Kulhydrat: | 39,6 % | 7,8 g |
Fedt: | 36,4 % | 3,3 g |
