Kartoffelpandekage

Kartoffelpandekage

30 min Hovedret

Kartoffelpandekage, også kaldet røsti, laves i denne opskrift med kolde kogte kartofler, hvilket gør den til en god tøm-køleskabet opskrift - for tilbehøret kan selvfølgelig også varieres alt efter, hvad man har af rester. Har du ikke kogte kartofler, kan du i stedet bruge rå revne kartofler til kartoffelpandekagen.

Velbekomme!
Tips

Kolde kogte kartofler kan erstattes af rå revne kartofler, men så skal kartoffelpandekagen stege ca. 15 min. på hver side.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

4824 kJ / 1153 kcal

Næringsindhold pr. 100g

347 kJ / 83 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,1 g
Protein: 27,5 % 5,6 g
Kulhydrat: 42,1 % 8,6 g
Fedt: 30,4 % 2,8 g

Ingredienser