9172 kJ / 2192 kcal
263 kJ / 63 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 20,2 % | 3,1 g |
Kulhydrat: | 51,8 % | 8 g |
Fedt: | 28 % | 2 g |
Skrubbede små kartofler
|
800 g |
---|---|
Vand
|
1 liter |
Groft salt
|
1 tsk |
¼ liter | |
Dijon-honningsennep
|
1 spsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Agurker (ca. 500 g)
|
2 |
---|---|
Hakkede friske dildkviste
|
1 dl |
Radiser i tynde skiver
|
150 g |
Forårsløg i tynde ringe (ca. 100 g)
|
1 bundt |
Røget mørbrad i strimler
|
200 g |
Varme, smilende æg
|
4 |
Hele friske dildkviste
|
1 dl |
Flagesalt
|
¾ tsk |
Groftkværnet peber
|
Ristet rugbrød
|
240 g |
---|