9179 kJ / 2194 kcal
263 kJ / 63 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 20,2 % | 3,1 g |
Kulhydrat: | 51,8 % | 8 g |
Fedt: | 28 % | 2 g |
800 g
Skrubbede små kartofler
|
|
---|---|
1 liter
Vand
|
|
1 tsk
Groft salt
|
¼ liter
Creme fraiche
|
|
---|---|
1 spsk
Dijon-honningsennep
|
|
½ tsk
Groft salt
|
2
Agurker (ca. 500 g)
|
|
---|---|
1 dl
Hakkede frisk dild
|
|
150 g
Radiser i tynde skiver
|
|
1 bundt
Forårsløg i tynde ringe (ca. 100 g)
|
|
200 g
Røget mørbrad i strimler
|
|
4
Varme, smilende æg
|
|
1 dl
Dildkviste
|
|
¾ tsk
Flagesalt
|
|
Groftkværnet peber
|
240 g
Ristet rugbrød
|
---|