Dejlig opskrift på godt stegt og udskåret okseculotte.
Hvis dressingen er for tyk, kan du tilsætte den lidt vand. I stedet for mangochutney i dressingen kan du bruge fx abrikos- eller ingefærmarmelade.
8661 kJ / 2070 kcal
458 kJ / 110 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 18 % | 4,9 g |
Kulhydrat: | 49,5 % | 13,3 g |
Fedt: | 32,5 % | 4 g |
Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.
Oksemørbradbøf eller bøf af filet, tyksteg eller culotte (ca. 250 g)
|
1 |
---|---|
Rapsolie
|
1 tsk |
Groft salt
|
¼ tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Røde peberfrugter (ca. 300 g)
|
2 |
2 dl | |
Mild mangochutney
|
1 dl |
Hvidvinseddike
|
2 spsk |
Friskpresset citronsaft
|
1 spsk |
Rørsukker
|
¾ tsk |
Stødt allehånde - kan udelades
|
¼ tsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
Blandede salatblade, fx romainesalat iceberg, radicchio og rucola
|
300 g |
---|---|
Stor mangofrugt - skåret i lange tynde skiver (ca. 250 g)
|
1 |
Avocado - skåret i lange tynde skiver (ca. 125 g)
|
1 |
Klippet purløg
|
1 dl |
Frisk koriander
|
1 bundt |
Groft brød
|
240 g |
---|