Hvis dressingen er for tyk, kan du tilsætte den lidt vand. I stedet for mangochutney i dressingen kan du bruge fx abrikos- eller ingefærmarmelade.
8412 kJ / 2011 kcal
445 kJ / 106 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 19,7 % | 5,2 g |
Kulhydrat: | 50,5 % | 13,2 g |
Fedt: | 29,8 % | 3,6 g |
Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.
1
Oksemørbradbøf eller bøf af filet, tyksteg eller culotte (ca. 250 g)
|
|
---|---|
1 tsk
Rapsolie
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
2
Røde peberfrugter (ca. 300 g)
|
2 dl
Fraiche
|
|
---|---|
1 dl
Mild mangochutney
|
|
2 spsk
Hvidvinseddike
|
|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
¾ tsk
Rørsukker
|
|
¼ tsk
Stødt allehånde - kan udelades
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
300 g
Blandede salatblade, fx romainesalat iceberg, radicchio og rucola
|
|
---|---|
1
Stor mangofrugt - skåret i lange tynde skiver (ca. 250 g)
|
|
1
Avocado - skåret i lange tynde skiver (ca. 125 g)
|
|
1 dl
Klippet purløg
|
|
1 bundt
Frisk koriander
|
240 g
Groft brød
|
---|