Klassisk og meget lækker tartelet med høns i asparges.
Har du overskud af høne i asparges med estragon, så er det en skøn forret dagen efter. Du kan varme retten forsigtigt op (må ikke koge) og servere enten i tarteletter eller på et stykke ristet brød.
18674 kJ / 4463 kcal
284 kJ / 68 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 47,2 % | 7,9 g |
Kulhydrat: | 24,9 % | 4,2 g |
Fedt: | 27,9 % | 2,1 g |
Har du brug for en hjælpende hånd til sovsen? Karolines Køkkenskole viser dig med få trin grundopskriften på en opbagt sovs.
Lidt porrer
|
|
---|---|
Gulerod
|
1 |
Kviste af kruspersille
|
|
Renset høne på ca. 2,2 kg eller et par kyllinger
|
1 |
Hvide peberkorn
|
6 |
Groft salt
|
1 spsk |
Vand
|
1 liter |
---|---|
Groft salt
|
1 tsk |
Sukker
|
¼ tsk |
Skrællede hvide asparges
|
1 kg |
Rensede grønne asparges
|
1 kg |
Smør
|
50 g |
---|---|
Hvedemel
|
3 spsk |
Hønsebouillon - fra hønen
|
3½ dl |
Vand fra aspargene
|
¼ liter |
Æggeblommer
|
2 |
1½ dl | |
Grofthakkede frisk estragon
|
3 spsk |
Groft salt
|
¾ tsk |
Friskkværnet hvid peber
|
Citron (usprøjtet) i både
|
1 |
---|---|
Groft brød
|
360 g |