Ca. 25 min. ved 200°.
12023 kJ / 2874 kcal
643 kJ / 154 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 29,2 % | 11 g |
Kulhydrat: | 20,4 % | 7,7 g |
Fedt: | 50,4 % | 8,8 g |
Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.
4
Unghanebryster med skind (ca. 725 g)
|
|
---|---|
75 g
Hvidskimmelost
|
|
1
Rød peberfrugt i små tern
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
160 g
Perlespelt (ca. 2 dl)
|
|
---|---|
2 dl
Vand
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
½ dl
Friskpresset citronsaft
|
|
---|---|
2 spsk
Olivenolie
|
|
75 g
Ristede pinjekerner
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
400 g
Grønne asparges
|
---|