Unghanebryst med ost og perlespeltsalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

45 min

Lune grønne asparges og unghanebryst med fyld af hvidskimmelost og peberfrugt.

Ingredienser

Antal portioner

  • 4 unghanebryster med skind (ca. 725 g)
  • 75 g Castello® creamy White
  • 1 rød peberfrugt i små tern
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Perlespeltsalat

  • 160 g perlespelt (ca. 2 dl)
  • 2 dl vand
  • ¼ tsk groft salt
  • ½ dl friskpresset citronsaft
  • 2 spsk olivenolie
  • 75 g ristede pinjekerner
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 400 g grønne asparges

Sådan gør du

Sådan gør du

Fjern eventuelle rester af fjer.Skyl og tør de 4 stykker hanebryst godt. Skær en dyb lomme - på langs, i den tykke del af hvert kødstykke. Fordel ost og peberfrugt i lommerne - luk med kødnåle. Drys kødet med salt og peber og læg det (med skindsiden op) på en plade med alufolie. Steg de fyldte stykker unghanebryst midt i ovnen.

Perlespeltsalat

Skyl imens perlespelten godt og kom den i en gryde med kogende vand tilsat salt. Kog spelten ved svag varme og under tætsluttende låg i ca. 15 min. Tag gryden af varmen og lad spelten trække, stadig under låg, i ca. 12 min. Kom perlespelten i en skål og vend den sammen med citronsaft, olie, pinjekerner, salt og peber.

Knæk det nederste af aspargesene, skyl og tør dem godt. Læg de grønne asparges i et fladt fad sammen med salt. Hæld kogende vand over og lad dem trække i ca. 2 min.

Ved serveringen

Fjern kødnålene og grill de 4 stykker unghanebryst næstøverst i ovnen. Læg et stykke bryst på hver tallerken sammen med salat og lune grønne asparges.

Stegetid

Ca. 25 min. ved 200°.

Grill

Ca. 2 min.

Sådan klargør du asparges

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 12130 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 1,7 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 24 %
  • Fedt: 47 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: