Familiens hurtige favorit med pasta og kylling.
12082 kJ / 2888 kcal
645 kJ / 154 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 29 % | 11 g |
Kulhydrat: | 21 % | 8 g |
Fedt: | 50 % | 8,7 g |
Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.
Unghanebryster med skind (ca. 725 g)
|
4 |
---|---|
75 g | |
Rød peberfrugt i små tern
|
1 |
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
Perlespelt (ca. 2 dl)
|
160 g |
---|---|
Vand
|
2 dl |
Groft salt
|
¼ tsk |
Friskpresset citronsaft
|
½ dl |
---|---|
Olivenolie
|
2 spsk |
Ristede pinjekerner
|
75 g |
Groft salt
|
1 tsk |
Friskkværnet peber
|
Grønne asparges
|
400 g |
---|