Unghanebryst med ost og perlespeltsalat
45 min
•

Lune grønne asparges og unghanebryst med fyld af hvidskimmelost og peberfrugt.
Ingredienser
4
Unghanebryster med skind (ca. 725 g)
|
|
---|---|
75 g
Hvidskimmelost
|
|
1
Rød peberfrugt i små tern
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Perlespeltsalat
160 g
Perlespelt (ca. 2 dl)
|
|
---|---|
2 dl
Vand
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
½ dl
Friskpresset citronsaft
|
|
---|---|
2 spsk
Olivenolie
|
|
75 g
Ristede pinjekerner
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
400 g
Grønne asparges
|
---|
Sådan gør du
Stegetid:
Ca. 25 min. ved 200°.
Perlespeltsalat
Ved serveringen
Grill
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
12022 kJ / 2873 kcal
Næringsindhold pr. 100g
643 kJ / 154 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 29,2 % | 11 g |
Kulhydrat: | 20,4 % | 7,7 g |
Fedt: | 50,4 % | 8,8 g |
Relateret video
Sådan klargør du asparges
Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.
