Du kan med fordel bage pizzaerne på en bagesten. Stil bagestenen i ovnen ca. 1 time før pizzaerne skal bages, så stenen bliver godt varm.
Lav dejen til pizzabundene dagen før og lad den koldhæve i køleskabet natten over.
13427 kJ / 3209 kcal
692 kJ / 165 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,7 g |
Protein: | 23,3 % | 9,5 g |
Kulhydrat: | 34,2 % | 14 g |
Fedt: | 42,5 % | 7,9 g |
Lav evt. en hjemmelavet pesto i stedet for at købe en færdig.
10 g
Gær
|
|
---|---|
3 dl
Koldt vand
|
|
1 spsk
Olivenolie
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
125 g
Fuldkornsdurummel
|
|
250 g
Tipo 00 hvedemel (ca. 4¼ dl)
|
5 dl
Vand
|
|
---|---|
½ tsk
Groft salt
|
|
350 g
Kyllingefilet
|
200 g
Groftrevet lagret cheddarost
|
|
---|---|
100 g
Broccoli buketter i tynde skiver
|
|
2 spsk
Pinjekerner
|
4 spsk
Basilikumpesto
|
|
---|---|
2 tsk
Tørret oregano
|