Ca. 15 min. ved 175° - varmluft.
8982 kJ / 2147 kcal
419 kJ / 100 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 28,5 % | 7 g |
Kulhydrat: | 47,6 % | 11,7 g |
Fedt: | 23,9 % | 2,7 g |
6
Pitabrød (ca. 360 g)
|
|
---|---|
2 dl
Tacosauce
|
|
200 g
Revet mozzarellaost
|
|
250 g
Koldt stegt kyllingekød i mindre stykker
|
|
2
Løg i tynde skiver (ca. 150 g)
|
|
1
Rød peberfrugt i tynde skiver (ca. 125 g)
|
|
3
Tomater i skiver (ca. 200 g)
|
|
1½ tsk
Tørret oregano
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
½ spsk
Olivenolie
|
|
---|---|
1 tsk
Friskpresset citronsaft
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
2 liter
Salat revet i grove stykker, fx grøn egeblad og lolo rossa
|