Pita-pizzabrød

Pita-pizzabrød

20 min
Små, nemme pizzaer - ideelle at lave, når børnene er med i køkkenet.

Sådan gør du

  • Flæk pitabrødene og læg dem på plader med bagepapir. Fordel tacosauce, ca. 100 g af osten, kyllingekød, løg, peberfrugt og tomater på pitabrødene. Drys med oregano, salt og peber. Bag pita-pizzaerne midt i ovnen. Tag dem ud efter ca. 5 min. Drys pita-pizzaerne med resten af osten og bag dem færdige de sidste 10 min.
Ved serveringen
  • Vend olie, citronsaft, salt og peber sammen med salaten og server den til de varme pita-pizzabrød.
Bagetid
  • Ca. 15 min. ved 175° - varmluft.
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

9000 kJ / 2151 kcal

Næringsindhold pr. 100g

420 kJ / 100 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,4 g
Protein: 28,5 % 7 g
Kulhydrat: 47,4 % 11,7 g
Fedt: 24,1 % 2,7 g

Ingredienser

Pitabrød (ca. 360 g)
6
Tacosauce
2 dl
200 g
Koldt stegt kyllingekød i mindre stykker
250 g
Zittauerløg i tynde skiver (ca. 150 g)
2
Rød peberfrugt i tynde skiver (ca. 125 g)
1
Tomater i skiver (ca. 200 g)
3
Tørret oregano
1½ tsk
Groft salt
¾ tsk
Friskkværnet peber
Olivenolie
½ spsk
Friskpresset citronsaft
1 tsk
Groft salt
¼ tsk
Friskkværnet peber
Salat revet i grove stykker, fx grøn egeløv og lolo rossa
2 liter