Pita-pizzabrød

Bedømmelse

(35 vurderinger)

30 min

Små, nemme pizzaer - ideelle at lave, når børnene er med i køkkenet.

Ingredienser

Antal portioner
  • 6 pitabrød (ca. 360 g)
  • 2 dl tacosauce
  • 300 g Karolines Køkken® Mozzarella Tern Mozzarella i tern
  • 250 g koldt stegt kyllingekød i mindre stykker
  • 2 zittauerløg i tynde skiver (ca. 150 g)
  • 1 rød peberfrugt i tynde skiver (ca. 125 g)
  • 3 tomater i skiver (ca. 200 g)
  • 1½ tsk tørret oregano
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • ½ spsk olivenolie
  • 1 tsk friskpresset citronsaft
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 2 liter salat revet i grove stykker, fx grøn egeløv og lolo rossa

Sådan gør du

Sådan gør du

Flæk pitabrødene og læg dem på plader med bagepapir. Fordel tacosauce, ca. 200 g af osten, kyllingekød, løg, peberfrugt og tomater på pitabrødene. Drys med oregano, salt og peber. Bag pita-pizzaerne midt i ovnen. Tag dem ud efter ca. 5 min. Drys pita-pizzaerne med resten af osten og bag dem færdige de sidste 10 min.

Ved serveringen

Vend olie, citronsaft, salt og peber sammen med salaten og server den til de varme pita-pizzabrød.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 200° - traditionel ovn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8070 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 25,4 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 30 %

Print

Kilde: