Pita-pizzabrød
30 min

Pita-pizzabrød

Små, nemme pizzaer - ideelle at lave, når børnene er med i køkkenet.
Bedømmelse (14 vurderinger)

Min bedømmelse:

Pita-pizzabrød

Små, nemme pizzaer - ideelle at lave, når børnene er med i køkkenet.

Antal portioner
  • 6 pitabrød (ca. 360 g)
  • 2 dl tacosauce
  • 300 g Karolines Køkken® Pizzaost 24%
  • 250 g koldt stegt kyllingekød i mindre stykker
  • 2 zittauerløg i tynde skiver (ca. 150 g)
  • 1 rød peberfrugt i tynde skiver (ca. 125 g)
  • 3 tomater i skiver (ca. 200 g)
  • 1½ tsk tørret oregano
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • ½ spsk olivenolie
  • 1 tsk friskpresset citronsaft
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 2 liter salat revet i grove stykker, fx grøn egeløv og lolo rossa

Fremgangsmåde:

Flæk pitabrødene og læg dem på plader med bagepapir. Fordel tacosauce, ca. 200 g af osten, kyllingekød, løg, peberfrugt og tomater på pitabrødene. Drys med oregano, salt og peber. Bag pita-pizzaerne midt i ovnen. Tag dem ud efter ca. 5 min. Drys pita-pizzaerne med resten af osten og bag dem færdige de sidste 10 min.

Ved serveringen

Vend olie, citronsaft, salt og peber sammen med salaten og server den til de varme pita-pizzabrød.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 200° - traditionel ovn.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 10010 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 25,4 g
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 33 %
  • Fedt: 39 %
Print