Pita-pizzabrød

Pita-pizzabrød

20 min
Små, nemme pizzaer - ideelle at lave, når børnene er med i køkkenet.

Sådan gør du

Bagetid:

Ca. 15 min. ved 175° - varmluft.

  • Flæk pitabrødene og læg dem på plader med bagepapir. Fordel tacosauce, ca. 100 g af osten, kyllingekød, løg, peberfrugt og tomater på pitabrødene. Drys med oregano, salt og peber. Bag pita-pizzaerne midt i ovnen. Tag dem ud efter ca. 5 min. Drys pita-pizzaerne med resten af osten og bag dem færdige de sidste 10 min.
Ved serveringen
  • Vend olie, citronsaft, salt og peber sammen med salaten og server den til de varme pita-pizzabrød.
Energiindhold for hele retten:

8982 kJ / 2147 kcal

Næringsindhold pr. 100g

419 kJ / 100 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,4 g
Protein: 28,5 % 7 g
Kulhydrat: 47,6 % 11,7 g
Fedt: 23,9 % 2,7 g

Ingredienser

6 Pitabrød (ca. 360 g)
2 dl Tacosauce
200 g Revet mozzarellaost
250 g Koldt stegt kyllingekød i mindre stykker
2 Zittauerløg i tynde skiver (ca. 150 g)
1 Rød peberfrugt i tynde skiver (ca. 125 g)
3 Tomater i skiver (ca. 200 g)
1½ tsk Tørret oregano
¾ tsk Groft salt
Friskkværnet peber
½ spsk Olivenolie
1 tsk Friskpresset citronsaft
¼ tsk Groft salt
Friskkværnet peber
2 liter Salat revet i grove stykker, fx grøn egeløv og lolo rossa