Du kan tilføre lidt ekstra kogevand, hvis du synes pastaretten er for tør. Når det ikke er sæson for grønne asparges, kan du skifte dem ud med broccoli- eller blomkålsbuketter.
10375 kJ / 2480 kcal
513 kJ / 123 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 28,8 % | 8,7 g |
Kulhydrat: | 44 % | 13,2 g |
Fedt: | 27,2 % | 3,8 g |
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
2½ liter
Vand
|
|
---|---|
2½ tsk
Groft salt
|
|
300 g
Tørret pasta, fx skruer
|
350 g
Kyllingefilet
|
|
---|---|
20 g
Smør
|
|
2 dl
Madlavningsfløde
|
|
300 g
Frosne ærter
|
|
2
Små fed hvidløg i skiver
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
300 g
Grønne asparges i mundrette stykker
|
|
50 g
Fintrevet Parmigiano Reggiano
|
|
3 dl
Basilikumblade
|
50 g
Høvlet Parmigiano Reggiano
|
|
---|---|
Friskkværnet peber
|