Endnu en af de nemme og hurtige pastaretter med kylling.
Du kan tilføre lidt ekstra kogevand, hvis du synes pastaretten er for tør. Når det ikke er sæson for grønne asparges, kan du skifte dem ud med broccoli- eller blomkålsbuketter.
10382 kJ / 2481 kcal
513 kJ / 123 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 29 % | 8,8 g |
Kulhydrat: | 43,4 % | 13,1 g |
Fedt: | 27,6 % | 3,8 g |
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
Vand
|
2½ liter |
---|---|
Groft salt
|
2½ tsk |
Tørret pasta, fx skruer
|
300 g |
Kyllingefilet
|
350 g |
---|---|
Smør
|
20 g |
2 dl | |
Frosne ekstrafine ærter
|
300 g |
Små fed hvidløg i skiver
|
2 |
Groft salt
|
1 tsk |
Grønne asparges i mundrette stykker
|
300 g |
Fintrevet parmesanost
|
50 g |
Frisk basilikum
|
3 dl |
Friskkværnet peber
|
---|
Høvlet parmesanost
|
50 g |
---|