Pastaret med kylling
En super nem og hurtig pastaret med kylling. Måske en ny favorit i familien. Lys og let. Pastaret med kylling er sat sammen af noget de fleste kan lide: en cremet flødesauce, pasta, kylling, ærter og revet parmesan på toppen. Pastaret med kylling er en god basisret, hvor du kan trylle med grøntsagerne efter humør og hvad der på lager i køkkenet. Brug fx edamamebønner, gulerødder, peberfrugt, blomkål eller squash.
Ingredienser
Pasta
2½ liter
Vand
|
|
---|---|
3 tsk
Groft salt
|
|
300 g
Tørret pasta, fx skruer
|
Kylling
300 g
Kyllingefilet
|
|
---|---|
20 g
Smør
|
|
2 dl
Madlavningsfløde
|
|
300 g
Frosne ærter
|
|
2
Små fed hvidløg i skiver
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
300 g
Grønne asparges i mundrette stykker
|
|
50 g
Fintrevet parmigiano reggiano
|
|
3 dl
Basilikumblade
|
Topping
50 g
Høvlet parmigiano reggiano
|
|
---|---|
Friskkværnet peber
|
Sådan gør du
Pasta
Kylling
Du kan tilføre lidt ekstra kogevand, hvis du synes pastaretten er for tør. Når det ikke er sæson for grønne asparges, kan du skifte dem ud med broccoli- eller blomkålsbuketter.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
10159 kJ / 2428 kcal
Næringsindhold pr. 100g
514 kJ / 123 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 27,7 % | 8,4 g |
Kulhydrat: | 44,8 % | 13,6 g |
Fedt: | 27,5 % | 3,8 g |
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.