Kartoffelsalat med røget kylling

Nøglehulsmærket opskrift

Kartoffelsalat med røget kylling

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(25 vurderinger)

1 timer

Nøglehulsmærket opskrift

Røget kylling smager skønt, og sammen med de sprøde grøntsager og den bløde hytteost, går salaten op i en højere enhed.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 røget kylling (ca. 1100 g)
  • 2 liter vand
  • 1 kg skrabede nye kartofler
  • 1 liter vand
  • 1 tsk groft salt
  • 350 g grønne asparges i korte stykker
  • 15 g smør
  • 1 dl klippet purløg

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom den røgede kylling i en gryde. Tilsæt vand og bring det i kog. Kog ved svag varme og under låg i ca. ½ time. Tag gryden af varmen og lad kyllingen trække i ca. 10 min. Tag kyllingen op, fjern skindet og lad den køle lidt af. Pil kødet af benene og riv det i mundrette stykker med en gaffel.

Kom kartoflerne i kogende vand tilsat salt. Kog dem ved svag varme og under låg i ca. 14 min. Tilsæt asparges og kog i yderligere ca. 1 min., uden låg. Hæld vandet fra og vend kartofler og asparges med smør og purløg.

Bland kyllingekød, kartofler, asparges og radiser og kom det i et stort fad på en bund af spinatblade. Kom hytteosten på toppen af salaten og server den lun.

Tip

Du kan også købe røget kylling, der er kogt i forvejen. Lun den blot i kogende vand i ca. 10 min.

Hvordan koger man nye kartofler

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8760 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 23,9 g
  • Protein: 35 %
  • Kulhydrat: 38 %
  • Fedt: 27 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: