11517 kJ / 2753 kcal
362 kJ / 86 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 22,8 % | 4,9 g |
Kulhydrat: | 33,9 % | 7,2 g |
Fedt: | 43,3 % | 4,2 g |
Har du brug for hjælp til partering? Se hvordan du parterer kylling og andre fjerkræ som and, kalkun og gås med Karolines Køkkenskole.
1
Kylling (ca. 1200 g)
|
---|
25 g
Smør
|
|
---|---|
1
Finthakket zittauerløg (ca. 75 g)
|
|
1 spsk
Hvedemel
|
|
½ liter
Vand
|
|
1 dåse
Hakkede tomater
|
|
½ spsk
Hønsebouillon-pulver
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
½ tsk
Stødt chili
|
2½ dl
Madlavningsfløde
|
|
---|---|
100 g
Chorizopølse i tykke skiver
|
|
100 g
Sorte og grønne oliven
|
1 dåse
Skyllede, afdryppede kidneybønner (ca. 240 g)
|
---|
Grofthakket bredbladet persille
|
---|
1 liter
Blandede babysalatblade (ca. 100 g)
|
|
---|---|
1
Gulerod i strimler
|
|
800 g
Kogte kartofler
|