Gryderet med kylling
1 time 30 min
•
Arbejdstid: 30 min
•
&format=webp)
En fyldig kyllingegryde med chorizo, kidneybønner og oliven - en lækker gryderet til de kolde måneder.
Ingredienser
1
Kylling (ca. 1200 g)
|
---|
25 g
Smør
|
|
---|---|
1
Finthakket løg (ca. 75 g)
|
|
1 spsk
Hvedemel
|
|
½ liter
Vand
|
|
1 dåse
Hakkede tomater
|
|
½ spsk
Hønsebouillon-pulver
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
½ tsk
Stødt chili
|
2½ dl
Madlavningsfløde
|
|
---|---|
100 g
Chorizopølse i tykke skiver
|
|
100 g
Oliven
|
1 dåse
Skyllede, afdryppede kidneybønner (ca. 240 g)
|
---|
Pynt
Grofthakket bredbladet persille
|
---|
Tilbehør
1 liter
Babysalatblade (ca. 100 g)
|
|
---|---|
1
Gulerod i strimler
|
|
800 g
Kogte kartofler
|
Sådan gør du
Kyllingegryde
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
12312 kJ / 2943 kcal
Næringsindhold pr. 100g
387 kJ / 92 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 23,3 % | 5,3 g |
Kulhydrat: | 35,2 % | 8 g |
Fedt: | 41,5 % | 4,3 g |
Relateret video
Sådan parterer du kylling
Har du brug for hjælp til partering? Se hvordan du parterer kylling og andre fjerkræ som and, kalkun og gås med Karolines Køkkenskole.
