Gryderet med oksekød og grøntsager

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

60+ min

Gryderet med oksekød og grøntsager er en delikat one pot med kartofler. Du kommer alt i den samme gryde, men lidt efter lidt, så de forskellige ingredienser får lige netop den tid, der klæder dem bedst. Det hele rundes af med en sjat fløde og så er der serveret.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 10 g smør
  • 300 g oksesmåkød, fx af inderlår, bov eller klump
  • 6 dl oksebouillon
  • 1 tsk groft salt
  • 400 g skrubbede små kartofler
  • 3 rødløg i tykke både (ca. 250 g)
  • 200 g rensede aspargesbroccoli (broccolini) eller broccoli i små buketter
  • 1 grøn squash i kvarte, tykke skiver (ca. 300 g)
  • 1 dåse skyllede, afdryppede hvide bønner, fx butter beans
  • 1 dl Karolines Køkken® Piskefløde 38% Piskefløde 38%
  • 1 spsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 1 tsk sesamfrø

Tilbehør

  • 240 g groft flute

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret blive gyldent i en stor, tykbundet gryde. Brun kødet på alle sider i ca. 2 min. Tilsæt bouillon og salt og kog kødet ved svag varme og under låg i ca. 45 min. Kom kartoflerne i gryden og kog ved jævn varme i yderligere ca. 15 min. Tilsæt løgene og kog i endnu ca. 5 min. Flæk aspargesbroccoli og vend dem i retten sammen med squash, bønner og fløde. Varm hurtigt gryderetten igennem og smag til.

Fordel gryderetten i dybe tallerkener, drys med citronskal og sesam og spis med kniv og gaffel. Server med groft flute, så I kan søbe den gode sky op.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9580 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 42,4 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 30 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag