Gryderet med oksekød og grøntsager
1 time 30 min
•
Arbejdstid: 30 min
•
Gryderet med oksekød og grøntsager er en delikat one pot med kartofler. Du kommer alt i den samme gryde, men lidt efter lidt, så de forskellige ingredienser får lige netop den tid, der klæder dem bedst. Det hele rundes af med en sjat fløde og så er der serveret.
Ingredienser
10 g
Smør
|
|
---|---|
300 g
Oksesmåkød, fx af inderlår, bov eller klump
|
|
6 dl
Oksebouillon
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
400 g
Skrubbede små kartofler
|
|
3
Rødløg i tykke både (ca. 250 g)
|
|
200 g
Rensede broccolini eller broccoli i små buketter
|
|
1
Grøn squash i kvarte, tykke skiver (ca. 300 g)
|
|
1 dåse
Skyllede, afdryppede hvide bønner, fx butter beans
|
|
1 dl
Piskefløde eller madlavningsfløde
|
1 spsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
---|---|
1 tsk
Sesamfrø
|
Tilbehør
240 g
Groft flute
|
---|
Sådan gør du
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
13165 kJ / 3147 kcal
Næringsindhold pr. 100g
468 kJ / 112 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,8 g |
Protein: | 25,6 % | 7 g |
Kulhydrat: | 53 % | 14,6 g |
Fedt: | 21,4 % | 2,7 g |