13165 kJ / 3147 kcal
468 kJ / 112 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,8 g |
Protein: | 25,6 % | 7 g |
Kulhydrat: | 53 % | 14,6 g |
Fedt: | 21,4 % | 2,7 g |
Kan serveres med lækker kartoffelmos til.
10 g
Smør
|
|
---|---|
300 g
Oksesmåkød, fx af inderlår, bov eller klump
|
|
6 dl
Oksebouillon
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
400 g
Skrubbede små kartofler
|
|
3
Rødløg i tykke både (ca. 250 g)
|
|
200 g
Rensede broccolini eller broccoli i små buketter
|
|
1
Grøn squash i kvarte, tykke skiver (ca. 300 g)
|
|
1 dåse
Skyllede, afdryppede hvide bønner, fx butter beans
|
|
1 dl
Piskefløde
|
1 spsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
---|---|
1 tsk
Sesamfrø
|
240 g
Groft flute
|
---|