Vagtel med hvide asparges og ramsløg

Vagtel med hvide asparges og ramsløg

60+ min Hovedret

Har du lyst til at udfordre dig selv - så har du her en lækker opskrift, hvor vagtler, rabarber og hvide asparges har hovedrollen. Det er en krævende kombination af teknikker og forårets bedste råvarer, kreeret til en lækker ret dem, du gerne vil forkæle.

Mere inspiration

Rabarber og fjerkræ er et super match i forårsmånederne ...

Velbekomme!
Tips

Kog evt. suppe på skroget. I stedet for ramsløg, kan du bruge 1 dl grofthakket persille og 2 små fed hvidløg. Du kan lave aiolien dagen før. Resten af aiolien kan holde sig 4-5 dage i køleskab, i en lukket emballage.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

22662 kJ / 5416 kcal

Næringsindhold pr. 100g

267 kJ / 64 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,2 g
Protein: 25,5 % 4 g
Kulhydrat: 12,8 % 2 g
Fedt: 61,7 % 4,4 g
Relateret video
Sådan klargør du asparges

Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.

Ingredienser