Rabarber og fjerkræ er et super match i forårsmånederne ...
Kog evt. suppe på skroget. I stedet for ramsløg, kan du bruge 1 dl grofthakket persille og 2 små fed hvidløg. Du kan lave aiolien dagen før. Resten af aiolien kan holde sig 4-5 dage i køleskab, i en lukket emballage.
22362 kJ / 5345 kcal
263 kJ / 63 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,3 g |
Protein: | 25,6 % | 4 g |
Kulhydrat: | 12,1 % | 1,9 g |
Fedt: | 62,3 % | 4,4 g |
Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.
Grofthakkede ramsløg
|
1 dl |
---|---|
Rapsolie
|
2 dl |
Æggeblomme
|
1 |
Groft salt
|
¼ tsk |
Æbleeddike
|
½ tsk |
Vagtler (ca. 1200 g)
|
4 |
---|---|
Kyllingefilet i mindre stykker
|
150 g |
Groft salt
|
½ tsk |
Æggehvide
|
1 |
Hvedemel
|
1 spsk |
Grofthakkede ramsløg
|
1 dl |
Mælk
|
1 dl |
Plastfilm (ca. 30x40 cm)
|
16 |
Vand
|
5 liter |
Rapsolie
|
1 spsk |
Smør
|
20 g |
Rapsolie
|
1 spsk |
---|---|
Grofthakkede bananskalotteløg (ca. 75 g)
|
3 |
Risottoris (ca. 2 dl)
|
160 g |
Hønsebouillon
|
½ liter |
Vinrabarber skåret i 1 cm stykker
|
100 g |
Frisk timian
|
1 spsk |
200 g | |
Groft salt
|
1 tsk |
Smør
|
50 g |
---|---|
Vand
|
1 dl |
Groft salt
|
½ tsk |
Skrællede hvide asparges (ca. 12 store eller 20 små)
|
450 g |
Skovsyre
|
|
---|---|
Grofthakkede, ristede hasselnøddekerner
|
|
Blomster af ramsløg
|