Har du lyst til at udfordre dig selv - så har du her en lækker opskrift, hvor vagtler, rabarber og hvide asparges har hovedrollen. Det er en krævende kombination af teknikker og forårets bedste råvarer, kreeret til en lækker ret dem, du gerne vil forkæle.
Rabarber og fjerkræ er et super match i forårsmånederne ...
Kog evt. suppe på skroget. I stedet for ramsløg, kan du bruge 1 dl grofthakket persille og 2 små fed hvidløg. Du kan lave aiolien dagen før. Resten af aiolien kan holde sig 4-5 dage i køleskab, i en lukket emballage.
22662 kJ / 5416 kcal
267 kJ / 64 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,2 g |
Protein: | 25,5 % | 4 g |
Kulhydrat: | 12,8 % | 2 g |
Fedt: | 61,7 % | 4,4 g |
Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.