Kog evt. suppe på skroget. I stedet for ramsløg, kan du bruge 1 dl grofthakket persille og 2 små fed hvidløg. Du kan lave aiolien dagen før. Resten af aiolien kan holde sig 4-5 dage i køleskab, i en lukket emballage.
22119 kJ / 5287 kcal
260 kJ / 62 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,3 g |
Protein: | 25,5 % | 3,9 g |
Kulhydrat: | 12,3 % | 1,9 g |
Fedt: | 62,2 % | 4,4 g |
Rabarber og fjerkræ er et super match i forårsmånederne ...
Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.
1 dl
Grofthakkede ramsløg
|
|
---|---|
2 dl
Rapsolie
|
|
1
Æggeblomme
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
½ tsk
Æbleeddike
|
4
Vagtler (ca. 1200 g)
|
|
---|---|
150 g
Kyllingefilet i mindre stykker
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
1
Æggehvide
|
|
1 spsk
Hvedemel
|
|
1 dl
Grofthakkede ramsløg
|
|
1 dl
Mælk
|
|
16
Plastfilm (ca. 30x40 cm)
|
|
5 liter
Vand
|
|
1 spsk
Rapsolie
|
|
20 g
Smør
|
1 spsk
Rapsolie
|
|
---|---|
3
Grofthakkede bananskalotteløg (ca. 75 g)
|
|
160 g
Risottoris (ca. 2 dl)
|
|
½ liter
Hønsebouillon
|
|
100 g
Vinrabarber skåret i 1 cm stykker
|
|
1 spsk
Frisk timian
|
|
200 g
Hytteost
|
|
1 tsk
Groft salt
|
50 g
Smør
|
|
---|---|
1 dl
Vand
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
450 g
Skrællede hvide asparges (ca. 12 store eller 20 små)
|
Skovsyre
|
|
---|---|
Grofthakkede, ristede hasselnøddekerner
|
|
Blomster af ramsløg
|