Dagene bliver langsomt længere, mens solen tager til i styrke. Foråret er på vej, og et af de første tegn er ramsløgene, der der begynder at vise sig i de danske skovbunde. Ramsløg smager og dufter af hvidløg, og bliver også ofte kaldt for nordens hvidløg. De flotte ramsløgsblade smager af forår, og har mange anvendelsesmuligheder. Prøv fx at komme hakkede ramsløg i en langtidsbraisseret lammebov -eller køle. Brug dem i en pesto eller prøv denne opskrift på ramløgsaioli.
Hvis du ønsker en mildere smag, kan du skifte halvdelen af ramsløgen ud med persille.
6919 kJ / 1654 kcal
2641 kJ / 631 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,5 g |
Protein: | 0,9 % | 1,5 g |
Kulhydrat: | 0,5 % | 0,7 g |
Fedt: | 98,6 % | 70,3 g |