Brug et flute i stedet for 2 skiver brød. Skær fluten i skiver, rist dem (evt. i ovnen) - og fordel avocadocreme og tomatsalsa herpå. Så har du snack til mange.
3387 kJ / 810 kcal
414 kJ / 99 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2 g |
Protein: | 18,8 % | 4,6 g |
Kulhydrat: | 27,3 % | 6,6 g |
Fedt: | 53,9 % | 6 g |
Her har du opskriften til de klassiske bruschetta med tomat.
Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.
2 skiver
Brød
|
|
---|---|
1 spsk
Olivenolie
|
|
1
Fed hvidløg
|
1
Moden avocado (ca. 150 g)
|
|
---|---|
200 g
Hytteost
|
|
½ tsk
Groft salt
|
250 g
Cherrytomater, i kvarte
|
|
---|---|
1
Finthakket skalotteløg
|
|
1 håndfuld
Grofthakket frisk basilikum
|
|
½
Citron (usprøjtet), skal og saft heraf
|
|
1 tsk
Tørrede chiliflager
|
|
¼ tsk
Groft salt
|