Bruschetta med hytteost og avocado

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(38 vurderinger)

30 min

En let og lækker version af den klassiske italienske bruschetta, hvor hytteosten tilføjer friskhed.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 moden avocado (ca. 150 g)
  • 1 tomat (ca. 125 g)
  • 200 g Karolines Køkken® Hytteost 4% Hytteost 4%
  • ½ tsk groft salt
  • 1 lille fed hvidløg
  • 4 skiver landbrød (ca. 200 g)
  • 25 g salat, fx ruccolasalat og rødbedeblade

Sådan gør du

Sådan gør du

Flæk avocadoen og fjern sten og skind. Hak avocadokødet groft, fx med en kniv. Halver tomaten og fjern de våde kerner. Skær tomatkødet i tern. Bland hytteosten med hakket avocado, tomattern og salt. Rist brødskiverne. Flæk hvidløgsfedet og gnid det på de ristede brødskiver. Fordel først lidt salat på de lune brød, derefter hytteostblandingen og til sidst resten af salaten. Server straks.

Sådan skærer du en avocado

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4010 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,4 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 31 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Chardonnay Chablis, Frankrig

Hvidvin på chardonnay-druen, gerne europæisk Kilde: Martin Nordkvist

Om vin til avocado