Bruschetta med hytteost og avocado

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(37 vurderinger)

30 min

En let og lækker version af den klassiske italienske bruschetta, hvor hytteosten tilføjer friskhed.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 moden avocado (ca. 150 g)
  • 1 tomat (ca. 125 g)
  • 200 g Karolines Køkken® Hytteost 4% Hytteost 4%
  • ½ tsk groft salt
  • 1 lille fed hvidløg
  • 4 skiver landbrød (ca. 200 g)
  • 25 g salat, fx ruccolasalat og rødbedeblade

Sådan gør du

Sådan gør du

Flæk avocadoen og fjern sten og skind. Hak avocadokødet groft, fx med en kniv. Halver tomaten og fjern de våde kerner. Skær tomatkødet i tern. Bland hytteosten med hakket avocado, tomattern og salt. Rist brødskiverne. Flæk hvidløgsfedet og gnid det på de ristede brødskiver. Fordel først lidt salat på de lune brød, derefter hytteostblandingen og til sidst resten af salaten. Server straks.

Sådan skærer du en avocado

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4010 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,4 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 31 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde:

Vin match

Chardonnay Chablis, Frankrig

Hvidvin på chardonnay-druen, gerne europæisk Kilde: Martin Nordkvist

Om vin til avocado