Bruschetta med hytteost og avocado

Bedømmelse

(35 vurderinger)

30 min

En let og lækker version af den klassiske italienske bruschetta, hvor hytteosten tilføjer friskhed.

Ingredienser

Antal portioner
  • 1 moden avocado (ca. 150 g)
  • 1 tomat (ca. 125 g)
  • 200 g Karolines Køkken® Hytteost 4% Hytteost 4%
  • ½ tsk groft salt
  • 1 lille fed hvidløg
  • 4 skiver landbrød (ca. 200 g)
  • 25 g salat, fx ruccolasalat og rødbedeblade

Sådan gør du

Sådan gør du

Flæk avocadoen og fjern sten og skind. Hak avocadokødet groft, fx med en kniv. Halver tomaten og fjern de våde kerner. Skær tomatkødet i tern. Bland hytteosten med hakket avocado, tomattern og salt. Rist brødskiverne. Flæk hvidløgsfedet og gnid det på de ristede brødskiver. Fordel først lidt salat på de lune brød, derefter hytteostblandingen og til sidst resten af salaten. Server straks.

Sådan skærer du en avocado

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4010 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,4 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 31 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Print

Kilde:

Vin match

Chardonnay Chablis, Frankrig

Hvidvin på chardonnay-druen, gerne europæisk Kilde: Martin Nordkvist

Om vin til avocado