Rødbedecarpaccioen smager godt til fx stegt andebryst, vildt, flæskesteg eller bagt torsk. Du kan vælge at lave carpaccioen af enten rå eller kogte rødbeder, men kombinationen af de søde kogte rødbeder og knasende lidt mere syrlige rå rødbeder give noget ekstra.
Du kan lave likørdressingen med andre bærvarianter, fx hindbær eller solbær.
5108 kJ / 1221 kcal
325 kJ / 78 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 5,8 % | 1,1 g |
Kulhydrat: | 34,1 % | 6,5 g |
Fedt: | 56,8 % | 5 g |
Alkohol: | 3,3 % |
Rødbeder
|
800 g |
---|---|
Vand
|
½ liter |
Groft salt
|
½ tsk |
Eddike
|
2 spsk |
---|---|
Likør fx kirsebærlikør
|
2 spsk |
Olivenolie
|
2 spsk |
Groft salt
|
1 tsk |
Friskkværnet peber
|
1 dl | |
Tørrede tranebær
|
50 g |
Grofthakkede saltede pistacienøddekerner
|
25 g |