Rødbedecarpaccio med luftig fløde

Rødbedecarpaccio med luftig fløde

60+ min Tilbehør Forret
En indbydende rødbedecarpaccio - eller ganske enkelt rødbedesalat. I carpaccioen indgår både skiver af kogte og af rå rødbeder, der dryppes med likørdressing. Rødbederne toppes op med et meget letpisket flødeskum. Server rødbedecarpaccioen som tilbehør eller som en smuk vegetarisk forret.
Velbekomme!
Tips

Rødbedecarpaccioen smager godt til fx stegt andebryst, vildt, flæskesteg eller bagt torsk. Du kan vælge at lave carpaccioen af enten rå eller kogte rødbeder, men kombinationen af de søde kogte rødbeder og knasende lidt mere syrlige rå rødbeder give noget ekstra.

Tips

Du kan lave likørdressingen med andre bærvarianter, fx hindbær eller solbær.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

1370 kJ / 1370 kcal

Næringsindhold pr. 100g

365 kJ / 87 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,5 g
Protein: 6,3 % 1,4 g
Kulhydrat: 38,6 % 8,3 g
Fedt: 51,7 % 5,1 g
Alkohol: 3,4 %

Ingredienser