Tatar med spicy oksefilet og syltede løg

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

60+ min

Lækker lille salat-haps med tartar af oksefilet, sojacreme og syltede løg.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

12 stk

Antal portioner

Syltede løg

  • 1½ dl vand
  • 1 dl sukker (ca. 85 g)
  • ½ dl ufarvet lagereddike
  • 1 salatløg i tynde ringe (ca. 75 g)
  • 250 g optøet oksefilet
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 tsk stærk chilisauce, fx sriracha
  • ¾ tsk groft salt

Sojacreme

  • 1 hjertesalat

Pynt

  • friske korianderblade

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Syltede løg

Kog vand, sukker og eddike i ca. 2 min eller til sukkeret er opløst. Hæld lagen over løgringene og lad dem stå min. 1 time.

Skær oksefileten i helt små tern og vend dem godt sammen med olie, chilisauce og salt.

Sojacreme

Rør cremefraiche og soja sammen. Smag til.

Skær bunden af hjertesalaten. Skyl og tør bladene godt. Anret 12 blade på et fad og fordel tataren herpå. Fordel lidt af sojacremen og nogle syltede løgringe på hvert blad. Pynt med koriander og server resten af cremen og de syltede løg ved siden af.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3690 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 3,1 g
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 7 %
  • Fedt: 65 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag