Iskonfekt

Iskonfekt

15 min
Fryseegnet

Iskonfekt - eller eiskonfekt - som det hedder i Tyskland, hvor denne iskolde lækkerbisken stammer fra, består helt enkelt af 2 ingredienser, chokolade og smør (eller kokosfedt). Iskonfekt smelter i munden - og også på fingrene, så aluformen er til stor gavn. I Danmark serveres iskonfekt især til jul.

Mere inspiration
Velbekomme!
Variation

Du kan bruge alle slags chokolade og evt. også lave lag af forskellige slags chokoladeblandinger. Smør kan erstattes af kokosfedt.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

7499 kJ / 1792 kcal

Næringsindhold pr. 100g

2500 kJ / 598 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,6 g
Protein: 2,7 % 4 g
Kulhydrat: 28,4 % 41,8 g
Fedt: 68,9 % 46,5 g

Ingredienser