Iskonfekt
15 min
Fryseegnet
•
)
Iskonfekt - eller eiskonfekt - som det hedder i Tyskland, hvor denne iskolde lækkerbisken stammer fra, består helt enkelt af 2 ingredienser, chokolade og smør (eller kokosfedt). Iskonfekt smelter i munden - og også på fingrene, så aluformen er til stor gavn. I Danmark serveres iskonfekt især til jul.
Ingredienser
Iskonfekt
100 g
Smør
|
|
---|---|
200 g
Grofthakket mørk chokolade
|
Topping - kan undlades
Fx mandelsplitter eller frysetørrede bær
|
---|
Sådan gør du
Iskonfekt
Du kan bruge alle slags chokolade og evt. også lave lag af forskellige slags chokoladeblandinger. Smør kan erstattes af kokosfedt.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
7499 kJ / 1792 kcal
Næringsindhold pr. 100g
2500 kJ / 597 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,6 g |
Protein: | 2,7 % | 4 g |
Kulhydrat: | 28,4 % | 41,8 g |
Fedt: | 68,9 % | 46,5 g |
