Iskonfekt

15 min

Iskonfekt - eller eiskonfekt - som det hedder i Tyskland, hvor denne iskolde lækkerbisken stammer fra, består helt enkelt af 2 ingredienser, chokolade og smør (eller kokosfedt). Iskonfekt smelter i munden - og også på fingrene, så aluformen er til stor gavn. I Danmark serveres iskonfekt især til jul.

Iskonfekt
Mere inspiration
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

7499 kJ / 1792 kcal

Næringsindhold pr. 100g

2500 kJ / 598 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,6 g
Protein: 2,7 % 4 g
Kulhydrat: 28,4 % 41,8 g
Fedt: 68,9 % 46,5 g
Variation

Du kan bruge alle slags chokolade og evt. også lave lag af forskellige slags chokoladeblandinger. Smør kan erstattes af kokosfedt.

Ingredienser