Marcipankonfekt

Marcipankonfekt

30 min
Konfekt med marcipan og nougat er en klassiker. I midten af denne marcipankonfekt gemmer der sig en overraskelse i form af en sprød hasselnød. Hjemmelavet marcipankonfekt smager fantastisk, og det er hyggeligt at forberede julens lækkerier. Marcipankonfekt kan som her formes som kugler - men fantasien bestemmer variationerne.
Mere inspiration

Marcipankonfekt bliver bare så meget mere lækker med hjemmelavet marcipan.

Velbekomme!
Tips

Opbevar konfekten tørt og køligt i en lukket beholder. Overskydende smeltet chokolade kan du fint lade størkne og bruge igen senere, fx til overtræk, som pynt eller i en kage.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

10250 kJ / 2450 kcal

Næringsindhold pr. 100g

2071 kJ / 495 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,7 g
Protein: 5,1 % 6,2 g
Kulhydrat: 52,9 % 64,4 g
Fedt: 42 % 23,5 g
Relateret video
Hvordan smelter man chokolade

Karolines Køkkenskole guider dig igennem chokoladetemperering - og du skal bare sørge for: god chokolade, et vandbad, et chokoladetermometer og en god portion tålmodighed.

Ingredienser