Marcipankonfekt

30 min

Konfekt med marcipan og nougat er en klassiker. I midten af denne marcipankonfekt gemmer der sig en overraskelse i form af en sprød hasselnød.

Marcipankonfekt
Serveringsforslag

Lav evt. din egen hjemmelavede marcipan.

Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

10623 kJ / 2539 kcal

Energifordeling:
Fiber: 9,7 g
Protein: 6,9 %
Kulhydrat: 42,5 %
Fedt: 50,6 %
Tips

Opbevar konfekten tørt og køligt i en lukket beholder. Overskydende smeltet chokolade kan du fint lade størkne og bruge igen senere, fx til overtræk, som pynt eller i en kage.

Relateret video
Hvordan smelter man chokolade

Karolines Køkkenskole guider dig igennem chokoladetemperering - og du skal bare sørge for: god chokolade, et vandbad, et chokoladetermometer og en god portion tålmodighed.

Ingredienser