Konfekt med marcipan og nougat er en klassiker. I midten af denne marcipankonfekt gemmer der sig en overraskelse i form af en sprød hasselnød. Hjemmelavet marcipankonfekt smager fantastisk, og det er hyggeligt at forberede julens lækkerier. Marcipankonfekt kan som her formes som kugler - men fantasien bestemmer variationerne.
Marcipankonfekt bliver bare så meget mere lækker med hjemmelavet marcipan.
10623 kJ / 2539 kcal
2146 kJ / 513 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2 g |
Protein: | 6,9 % | 8,7 g |
Kulhydrat: | 42,5 % | 53,7 g |
Fedt: | 50,6 % | 29,4 g |
Opbevar konfekten tørt og køligt i en lukket beholder. Overskydende smeltet chokolade kan du fint lade størkne og bruge igen senere, fx til overtræk, som pynt eller i en kage.
Karolines Køkkenskole guider dig igennem chokoladetemperering - og du skal bare sørge for: god chokolade, et vandbad, et chokoladetermometer og en god portion tålmodighed.