Marcipankonfekt

Marcipankonfekt

30 min
Konfekt med marcipan og nougat er en klassiker. I midten af denne marcipankonfekt gemmer der sig en overraskelse i form af en sprød hasselnød. Hjemmelavet marcipankonfekt smager fantastisk, og det er hyggeligt at forberede julens lækkerier. Marcipankonfekt kan som her formes som kugler - men fantasien bestemmer variationerne.
Mere inspiration

Marcipankonfekt bliver bare så meget mere lækker med hjemmelavet marcipan.

Velbekomme!
Tips

Opbevar konfekten tørt og køligt i en lukket beholder. Overskydende smeltet chokolade kan du fint lade størkne og bruge igen senere, fx til overtræk, som pynt eller i en kage.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

2539 kJ / 2539 kcal

Næringsindhold pr. 100g

2146 kJ / 513 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2 g
Protein: 42,900001525878906 % 8,7 g
Kulhydrat: 265,70001220703125 % 53,7 g
Fedt: 145,3000030517578 % 29,4 g
Relateret video
Hvordan smelter man chokolade

Karolines Køkkenskole guider dig igennem chokoladetemperering - og du skal bare sørge for: god chokolade, et vandbad, et chokoladetermometer og en god portion tålmodighed.

Ingredienser