Cornflakestoppe

1 time 30 min
Arbejdstid: 15 min
Fryseegnet
Cornflakestoppe

Cornflakestoppe er et hit hos de fleste, når julen nærmer sig. Og det er der ikke noget at sige til, for cornflakestoppe er både sprøde, søde og virkelig nemme at have med at gøre - og kræver kun 2 ingredienser! Du kan variere dine hjemmelavede cornflakestoppe med valgfri chokolade. Cornflakestoppe er små lækre bidder med knas i. Uhmm!

Ingredienser

Cornflakestoppe

150 g Mørk chokolade
5 dl Let knuste cornflakes

Sådan gør du

Cornflakestoppe

  • Bræk chokoladen i mindre stykker og lad den smelte ved svag varme og under omrøring i en lille gryde.
  • Tag gryden af varmen og vend cornflakes i.
  • Fordel blandingen i papirformene og stil cornflakestoppene tildækket i køleskabet i mindst 1 time.

I stedet for mørk chokolade kan du anvende mælkechokolade, eller chokolade med smag i (fx orange eller mint. Du kan også komme rosiner og/eller ristede nødder/mandler i dine cornflakestoppe.

Cornflakestoppene kan opbevares tildækket i køleskabet i ca. 3 døgn.

Cornflakestoppe kan fryses

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

4530 kJ / 1083 kcal

Næringsindhold pr. 100g

2013 kJ / 481 kcal

Energifordeling

Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,4 g
Protein: 5,5 % 6,4 g
Kulhydrat: 58,3 % 69,1 g
Fedt: 36,2 % 19,7 g
https://www.arla.dk/opskrifter/cornflakestoppe/