Cornflakestoppe

Cornflakestoppe

60+ min
Fryseegnet
Cornflakestoppe er et hit hos de fleste, når julen nærmer sig. Og det er der ikke noget at sige til, for cornflakestoppe er både sprøde, søde og virkelig nemme at have med at gøre - og kræver kun 2 ingredienser! Du kan variere dine hjemmelavede cornflakestoppe med valgfri chokolade. Cornflakestoppe er små lækre bidder med knas i. Uhmm!

Sådan gør du

Cornflakestoppe
  • Bræk chokoladen i mindre stykker og lad den smelte ved svag varme og under omrøring i en lille gryde.
  • Tag gryden af varmen og vend cornflakes i.
  • Fordel blandingen i papirformene og stil cornflakestoppene tildækket i køleskabet i mindst 1 time.
Mere inspiration

Flere af de nemme julegodter, både til børn og voksne.

Velbekomme!
Variation

I stedet for mørk chokolade kan du anvende mælkechokolade, eller chokolade med smag i (fx orange eller mint. Du kan også komme rosiner og/eller ristede nødder/mandler i dine cornflakestoppe.

Tip

Cornflakestoppene kan opbevares tildækket i køleskabet i ca. 3 døgn.

Frysetips

Cornflakestoppe kan fryses

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

4530 kJ / 1083 kcal

Næringsindhold pr. 100g

2013 kJ / 481 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,4 g
Protein: 5,5 % 6,4 g
Kulhydrat: 58,3 % 69,1 g
Fedt: 36,2 % 19,7 g

Ingredienser

Cornflakestoppe
Mørk chokolade
150 g
Let knuste cornflakes
5 dl