Konfekt

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(12 vurderinger)

45 min

Marcipanruller eller "træstammer", som man skærer skiver af, er nem konfekt! Disse er med nougat og orangesmag, men fyld, chokolade og pynt kan nemt varieres. Kun fantasien sætter grænser.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

3 stk.

Antal portioner

  • 200 g ren, rå marcipan
  • 100 g blød nougat
  • 1 spsk fintrevet appelsinskal (usprøjtet)
  • 1 spsk friskpresset appelsinsaft
  • 1 spsk appelsinlikør, fx grand marnier
  • 100 g mørk chokolade (ca. 55% kakao)

Pynt

  • blød nougat - smeltet
  • hakkede grønne usaltet pistacienøddekerne
  • fintrevet appelsinskal (usprøjtet)

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Rul marcipanen ud, mellem to stykker bagepapir, til en firkant (ca. 15 x 30 cm.). Rør nougaten blød i en skål og tilsæt appelsinskal, -saft og -likør. Rør det hele sammen og smag til. Fordel nougatblandingen på marcipanen og rul det stramt sammen til en lang rulle. Del rullen i 3 lige store stykker og stil dem tildækkede på køl i ca. ½ time.

Hak chokoladen groft og smelt den i en skål over vandbad. Hæld den smeltede chokolade ud i en tallerken og rul hver marcipanrulle i chokoladen, dæk også rullernes ender med chokolade. Lad konfekten stivne ved stuetemperatur.

Kom den smeltede nougat i en sprøjtepose. Dekorer rullerne med striber af nougat og drys med pistacienøddekerner og appelsinskal.

Tip

Opbevar konfekten tørt og køligt i en lukket beholder.

Hvordan smelter man chokolade

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9010 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,7 g
  • Protein: 8 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 49 %
  • Alkohol: 1 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag