Konfekt

45 min

Marcipanruller eller "træstammer", som du skærer skiver af, er nem hjemmelavet konfekt! Denne konfekt af marcipan er smagt til med nougat og orange, og overtrukket med chokolade. Konfekt kan varieres og fyldes med mange andre lækkerier - og du kan også pynte konfekten med det, du har lyst til. Kun fantasien sætter grænser for din konfekt.

Konfekt
Mere inspiration

Lav evt. din egen hjemmelavede marcipan, når du skal gøre konfekten ekstra god.

Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

8682 kJ / 2075 kcal

Næringsindhold pr. 100g

2000 kJ / 478 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,9 g
Protein: 7,2 % 8,4 g
Kulhydrat: 42,9 % 50,5 g
Fedt: 48,8 % 26,4 g
Alkohol: 1,1 % 1 g
Tip

Opbevar konfekten tørt og køligt i en lukket beholder.

Variation

Du kan fylde konfekten med ren nougat, og bruge hvid chokolade til overtræk, så får konfekten et helt andet udtryk.

Relateret video
Hvordan smelter man chokolade

Karolines Køkkenskole guider dig igennem chokoladetemperering - og du skal bare sørge for: god chokolade, et vandbad, et chokoladetermometer og en god portion tålmodighed.

Ingredienser