Du kan også lave den klassiske sprøde ristede rasp til æbletriflien. Du skal bruge 75 g smør, 150 g rasp og 85 g sukker. Smelt smørret og tilsæt rasp og sukker. Rist blandingen ved jævn varme - til det er gyldent og sprødt. Lad det køle af.
8171 kJ / 1953 kcal
604 kJ / 144 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,5 g |
Protein: | 4,5 % | 1,6 g |
Kulhydrat: | 52,2 % | 18,6 g |
Fedt: | 43,3 % | 7,1 g |
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
750 g
Syrlige, røde æbler i tern, fx Elstar
|
|
---|---|
2 spsk
Sukker
|
|
1 spsk
Vand
|
50 g
Smør
|
|
---|---|
200 g
Revet rugbrød
|
|
2 spsk
Sukker
|
1
Æggeblomme (ca. 1 spsk)
|
|
---|---|
1½ spsk
Sukker
|
|
½
Vaniljestang
|
|
½ spsk
Majsstivelse fx maizena
|
|
1¼ dl
Mælk
|
1¼ dl
Piskefløde
|
---|