Den klassiske gammeldags æblekage med sprød rasp og flødeskum.
Du kan også lave den klassiske sprøde ristede rasp til æbletriflien. Du skal bruge 75 g smør, 150 g rasp og 85 g sukker. Smelt smørret og tilsæt rasp og sukker. Rist blandingen ved jævn varme - til det er gyldent og sprødt. Lad det køle af.
8176 kJ / 1954 kcal
605 kJ / 145 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 6,8 g |
Protein: | 5,5 % | 2 g |
Kulhydrat: | 46,6 % | 16,6 g |
Fedt: | 47,9 % | 7,8 g |
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
Syrlige, røde æbler i tern, fx Elstar
|
750 g |
---|---|
Sukker
|
2 spsk |
Vand
|
1 spsk |
Smør
|
50 g |
---|---|
Revet rugbrød
|
200 g |
Sukker
|
2 spsk |
Æggeblomme (ca. 1 spsk)
|
1 |
---|---|
Sukker
|
1½ spsk |
Vaniljestang
|
½ |
Majsstivelse fx maizena
|
½ spsk |
Sødmælk
|
1¼ dl |