Gammeldags æblekage med æblemos, ristet rasp og flødeskum, fuldstændig som i gamle dage. Hjemmelavet æblemos, hjemmelavet ristet æblekagerasp og masser af lækker og helt perfekt pisket flødeskum - så bliver det ikke bedre. Her er opskriften på en helt klassisk æblekage, som de fleste elsker den.
Æblemos er også skønt til andet end æblekage - hvad med en trifli?
Hvis du ønsker en smuk rød mos, så brug røde æbler med skræl. Det er også meget nemmere - og så undgår vi madspild! Ønsker du en grovere rasp, så kan du bruge revet rugbrød i stedet for rasp.
15614 kJ / 3732 kcal
948 kJ / 227 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 3,2 % | 1,8 g |
Kulhydrat: | 31,4 % | 17,5 g |
Fedt: | 65,4 % | 16,8 g |
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.