Når æblerne står i kø for at blive brugt - så prøv også denne skønne tærte.
Hvis du ønsker en smuk rød mos, så brug røde æbler med skræl. Det er også meget nemmere - og så undgår vi madspild! Ønsker du en grovere rasp, så kan du bruge revet rugbrød i stedet for rasp. Du kan vælge at anrette æblekagen i en stor skål - og at pynte med ribsgelé.
16046 kJ / 3835 kcal
960 kJ / 229 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 5,4 g |
Protein: | 3,7 % | 2,1 g |
Kulhydrat: | 27,1 % | 15,3 g |
Fedt: | 69,2 % | 18 g |
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
Vand
|
½ dl |
---|---|
Skrællede æbler i mindre stykker
|
750 g |
Smør
|
25 g |
Sukker
|
1 spsk |
Vaniljestang (kornene heraf) eller vaniljepasta i tilsvarende mængde
|
½ |
Smør
|
75 g |
---|---|
Rasp
|
100 g |
Sukker
|
85 g |
Knuste makroner
|
75 g |