Kagen kan fryses bagt - Lad den tø på køkkenbordet og lun den. Kagen kan også fryses ubagt - Lad den tø på køkkenbordet og bag den - til den er gylden og sprød.
Hvis pien bliver mørk for hurtigt, så dæk formen med et stykke alufolie. I stedet for is kan du servere flødeskum eller cremefraiche til.
17906 kJ / 4280 kcal
769 kJ / 184 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 4,5 % | 2 g |
Kulhydrat: | 55,1 % | 24,9 g |
Fedt: | 40,4 % | 8,4 g |
Koldt smør
|
175 g |
---|---|
Hvedemel (ca. 5 dl)
|
275 g |
Sammenpisket æg
|
½ |
Vand
|
1 spsk |
Syrlige store madæbler, fx belle de boskoop (ca. 1 kg)
|
6 |
---|---|
Rørsukker (ca. 1 dl)
|
85 g |
Stødt kanel eller stødt kardemomme
|
1 tsk |
Majsstivelse, fx maizena
|
2 spsk |
Lyse rosiner
|
75 g |
Koldt vand
|
|
---|---|
Sukker
|
2 tsk |
Vaniljeflødeis - evt. pisket til softice
|
450 g |
---|