Søde, sprøde tærter med bær - er både en fryd for øjne og gane...
I stedet for stødt ingefær kan du også bruge kanel eller kardemomme.
14382 kJ / 3437 kcal
1295 kJ / 309 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,6 g |
Protein: | 4,8 % | 3,7 g |
Kulhydrat: | 31,6 % | 24,1 g |
Fedt: | 63,6 % | 22,2 g |
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
¾ dl | |
Mørk sirup (ca. 90 g)
|
¾ dl |
Koldt smør
|
15 g |
Flagesalt
|
½ tsk |
Æbler i små tern, fx ingrid marie (ca. 200 g)
|
2 |
---|---|
Rørsukker
|
2 spsk |
Stødt ingefær
|
1 tsk |
Frossen, optøet butterdej (ca. 450 g)
|
6 plader |
Sammenpisket æg
|
1 |
Mandelflager
|
25 g |
1¾ dl |