Ca. 25 min. ved 200° - traditionel ovn.
I stedet for stødt ingefær kan du også bruge kanel eller kardemomme.
14461 kJ / 3456 kcal
1284 kJ / 307 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 4,7 % | 3,5 g |
Kulhydrat: | 33,7 % | 25,4 g |
Fedt: | 61,6 % | 21,4 g |
Søde, sprøde tærter med bær - er både en fryd for øjne og gane...
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
¾ dl
Piskefløde
|
|
---|---|
¾ dl
Mørk sirup (ca. 90 g)
|
|
15 g
Koldt smør
|
|
½ tsk
Flagesalt
|
2
Æbler i små tern, fx ingrid marie (ca. 200 g)
|
|
---|---|
2 spsk
Rørsukker
|
|
1 tsk
Stødt ingefær
|
|
6 plader
Frossen, optøet butterdej (ca. 450 g)
|
|
1
Sammenpisket æg
|
|
25 g
Mandelflager
|
1¾ dl
Piskefløde
|
---|