Ca. 15 min. ved 200° - traditionel ovn.
16571 kJ / 3961 kcal
1131 kJ / 270 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 2,2 % | 1,5 g |
Kulhydrat: | 39,6 % | 26,3 g |
Fedt: | 58,2 % | 17,8 g |
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
100 g
Koldt smør
|
|
---|---|
150 g
Hvedemel (ca. 2½ dl)
|
|
1
Æggeblomme
|
200 g
Sukker
|
|
---|---|
100 g
Smør
|
|
1
Vaniljestang (kornene heraf) eller vaniljepasta i tilsvarende mængde
|
|
650 g
Skrællede æbler uden kernehus, i kvarte
|
2½ dl
Piskefløde, pisket til flødeskum
|
---|