Kalvebov med bønner og kålpølser

Kalvebov med bønner og kålpølser

60+ min Hovedret

Er der noget skønnere end en rigtig god simreret på en af årets kolde dage. Kalvebov med bønner og kålpølser er sådan en ret. Faktisk meget enkel at lave, det er tiden og de gode råvarer, som får smagen til at udvikle sig. Kalvebov med kålpølser kan med fordel tilberedes et par dage før I skal spise den, så udvikler smagen sig endnu mere. Kalvebov med bønner og kålpølser er dejlig rustik gæstemad, fx efter en travetur i skoven eller langs vandet.....så er der dømt hygge og ingen stress over maden.

Mere inspiration

Her er mere af den hyggelige franske bistromad.

Velbekomme!
Tip

Du kan med fordel lade retten stå fra den ene til den anden dag i køleskabet. Så udvikler den skønne smag sig endnu mere.

Tilberedningstip

I stedet for kalvebov kan du bruge oksebov. Okseboven skal koge ca. 2 timer inden du tilsætter bønner - tjek at retten ikke koger tør, hvis du koger den ekstra time, og spæd evt. op med 1 dl vand eller 2 undervejs.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

27935 kJ / 6677 kcal

Næringsindhold pr. 100g

416 kJ / 99 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,7 g
Protein: 36,5 % 8,9 g
Kulhydrat: 20,1 % 4,9 g
Fedt: 43,4 % 4,9 g
Relateret video
Sådan redder du en sovs, der er for salt

Er sovsen blevet for salt? Karolines Køkkenskole viser med et enkelt tip, hvordan du redder en sovs, der er for salt. 

Ingredienser