Er der noget skønnere end en rigtig god simreret på en af årets kolde dage. Kalvebov med bønner og kålpølser er sådan en ret. Faktisk meget enkel at lave, det er tiden og de gode råvarer, som får smagen til at udvikle sig. Kalvebov med kålpølser kan med fordel tilberedes et par dage før I skal spise den, så udvikler smagen sig endnu mere. Kalvebov med bønner og kålpølser er dejlig rustik gæstemad, fx efter en travetur i skoven eller langs vandet.....så er der dømt hygge og ingen stress over maden.
Her er mere af den hyggelige franske bistromad.
Du kan med fordel lade retten stå fra den ene til den anden dag i køleskabet. Så udvikler den skønne smag sig endnu mere.
I stedet for kalvebov kan du bruge oksebov. Okseboven skal koge ca. 2 timer inden du tilsætter bønner - tjek at retten ikke koger tør, hvis du koger den ekstra time, og spæd evt. op med 1 dl vand eller 2 undervejs.
27935 kJ / 6677 kcal
416 kJ / 99 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,7 g |
Protein: | 36,5 % | 8,9 g |
Kulhydrat: | 20,1 % | 4,9 g |
Fedt: | 43,4 % | 4,9 g |
Er sovsen blevet for salt? Karolines Køkkenskole viser med et enkelt tip, hvordan du redder en sovs, der er for salt.