Her er mere af den hyggelige franske bistromad.
Du kan med fordel lade retten stå fra den ene til den anden dag i køleskabet. Så udvikler den skønne smag sig endnu mere.
I stedet for kalvebov kan du bruge oksebov. Okseboven skal koge ca. 2 timer inden du tilsætter bønner - tjek at retten ikke koger tør, hvis du koger den ekstra time, og spæd evt. op med 1 dl vand eller 2 undervejs.
27935 kJ / 6677 kcal
416 kJ / 99 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,7 g |
Protein: | 36,5 % | 8,9 g |
Kulhydrat: | 20,1 % | 4,9 g |
Fedt: | 43,4 % | 4,9 g |
Er sovsen blevet for salt? Karolines Køkkenskole viser med et enkelt tip, hvordan du redder en sovs, der er for salt.