Hurig og lækker kage/dessert med blommer.
Du kan bruge optøede, frosne blommer, men tilsæt 1 spsk ekstra flormelis. Bagetiden er ca. ½ time.
8836 kJ / 2112 kcal
817 kJ / 195 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 6,2 % | 3 g |
Kulhydrat: | 41 % | 19,7 g |
Fedt: | 52,8 % | 11,7 g |
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
Blommer uden sten, fx opal
|
500 g |
---|---|
Flormelis (ca. 1 dl)
|
50 g |
Smør
|
25 g |
---|---|
Rasp
|
50 g |
Grofthakkede hasselnøddekerner
|
50 g |
Flormelis
|
3 spsk |
2 dl | |
Flormelis
|
2 spsk |
Vaniljesukker
|
1 spsk |
1½ dl |