Glaze med appelsin og røget paprika

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

15 min

Grillede løg - eller andre grillede grøntsager - får god smag af en glaze. Denne er sød med smag af røget paprika og appelsin, og kan også fint pensles på kød, fx en svinekotelet eller kylling.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

Ingredienser

ca. 1 dl

Antal portioner

  • 15 g smør
  • 2 små finthakkede fed hvidløg
  • 3 spsk friskpresset appelsinsaft
  • 85 g sukker (ca. 1 dl)
  • 1 tsk groft salt
  • 1 tsk røget paprika

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

  1. Lad smørret blive gyldent i en lille gryde.
  2. Steg hvidløget ved jævn varme, men uden at det får farve i ca. 1 min.
  3. Tilsæt resten af ingredienserne og kog under omrøring i ca. 5 min. - eller til blandingen begynder at tykne.
  4. Tag gryden af varmen og smag til.
  5. Pensl glazen på fx grillede grøntsager eller kød de sidste ca. 30 sek. af grilltiden. Drys evt. med flagesalt og server.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 2083 kJ / 496 kcal
  • Energifordeling:
  • Fiber: 1,4 g
  • Protein: 1,3 %
  • Kulhydrat: 76,4 %
  • Fedt: 22,3 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag