Du kan fordele dejen i flere små kageforme. Reducér da bagetiden.
Er du vild med safran, kan du erstatte smagen af appelsin med safran. Udblød et brev safran (ca. ½ g) i 1 spsk cognac og tilsæt det til dejen sammen med ½ dl vand i stedet for appelsinsaft.
Fryseegnet uden glasur
14849 kJ / 3549 kcal
1328 kJ / 317 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 5,7 % | 4,5 g |
Kulhydrat: | 64,7 % | 50,5 g |
Fedt: | 29,6 % | 10,6 g |
10 g
Blødt smør - til formen
|
|
---|---|
½ dl
Kokosmel
|
100 g
Smør
|
|
---|---|
150 g
Sukker (ca. 1¾ dl)
|
|
3
Æg
|
|
200 g
Hvedemel (ca. 3½ dl)
|
|
1½ tsk
Bagepulver
|
|
1 tsk
Vaniljesukker
|
|
1 dl
Kvark fraiche eller græsk yoghurt
|
|
4 spsk
Fintrevet appelsinskal (usprøjtet)
|
|
½ dl
Friskpresset appelsinsaft
|
250 g
Flormelis
|
|
---|---|
4 spsk
Friskpresset citronsaft
|
Flormelis
|
---|