12683 kJ / 3031 kcal
1062 kJ / 254 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 7,7 % | 4,8 g |
Kulhydrat: | 41,9 % | 26,2 g |
Fedt: | 50,4 % | 14,5 g |
Er du vild med pandekager, men i tvivl om, hvordan man laver dem? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole tryller pandekager frem.
¼ liter
Piskefløde
|
|
---|---|
2 tsk
Fintrevet appelsinskal (usprøjtet)
|
|
1 spsk
Friskpresset appelsinsaft
|
|
2 tsk
Vaniljesukker
|
2
Æg
|
|
---|---|
125 g
Sukker (ca. 1½ dl)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
200 g
Hvedemel (ca. 3½ dl)
|
|
2 tsk
Bagepulver
|
|
1½ tsk
Stødt kanel
|
|
1½ tsk
Stødt kardemomme
|
|
3 dl
Mælk
|
|
50 g
Smør - smeltet
|
Appelsiner i kvarte skiver
|
---|
50 g
Grofthakkede brændte mandler
|
|
---|---|
2
Appelsiner i fileter (ca. 200 g)
|