Ca. 1 time ved 175° - traditionel ovn.
Kagen kan fryses uden smørcreme.
22964 kJ / 5489 kcal
1583 kJ / 378 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 3,8 % | 3,5 g |
Kulhydrat: | 47,4 % | 44,1 g |
Fedt: | 48,8 % | 20,9 g |
Squashkage er en anden skøn efterårs- og vinterklassiker.
En skøn krydderkage med blød smørcreme. Krydderkagen er fyldt med varme krydderier. Kanel, kardemomme, ingefær og nellike får krydderkagen til at dufte skønt allerede inden du tager den ud af ovnen. Krydderkagen har et lag af smørcreme med appelsin i midten og ovenpå. Kagen er en skøn efterårs- og vinterkage. Og i anledningen af den søde juletid er det også altid et hit at servere en dejlig krydderkage.
Blødt smør
|
150 g |
---|---|
Rørsukker (ca. 2¼ dl)
|
200 g |
Groft salt
|
½ tsk |
Æg
|
2 |
Hvedemel (ca. 5½ dl)
|
300 g |
Stødt ingefær
|
1 spsk |
Stødt kanel
|
1 spsk |
Stødt kardemomme
|
1 spsk |
Stødt nellike
|
1 tsk |
Natron
|
1 tsk |
Kærnemælk
|
2½ dl |
Blødt smør
|
200 g |
---|---|
Flormelis (ca. 8 dl)
|
200 g |
Fintreven appelsinskal (usprøjtet)
|
1 spsk |
Friskpresset appelsinsaft
|
1 spsk |
Appelsinskal (usprøjtet) i tynde strimler
|
---|