Kagen kan fryses uden smørcreme.
22964 kJ / 5489 kcal
1583 kJ / 378 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 3,8 % | 3,5 g |
Kulhydrat: | 47,4 % | 44,1 g |
Fedt: | 48,8 % | 20,9 g |
En skøn krydderkage med blød smørcreme. Krydderkagen er fyldt med varme krydderier. Kanel, kardemomme, ingefær og nellike får krydderkagen til at dufte skønt allerede inden du tager den ud af ovnen. Krydderkagen har et lag af smørcreme med appelsin i midten og ovenpå. Kagen er en skøn efterårs- og vinterkage. Og i anledningen af den søde juletid er det også altid et hit at servere en dejlig krydderkage.
150 g
Blødt smør
|
|
---|---|
200 g
Rørsukker (ca. 2¼ dl)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
2
Æg
|
|
300 g
Hvedemel (ca. 5½ dl)
|
|
1 spsk
Stødt ingefær
|
|
1 spsk
Stødt kanel
|
|
1 spsk
Stødt kardemomme
|
|
1 tsk
Stødt nellike
|
|
1 tsk
Natron
|
|
2½ dl
Kærnemælk
|
200 g
Blødt smør
|
|
---|---|
200 g
Flormelis (ca. 8 dl)
|
|
1 spsk
Fintreven appelsinskal (usprøjtet)
|
|
1 spsk
Friskpresset appelsinsaft
|
Appelsinskal (usprøjtet) i tynde strimler
|
---|