Ny

Honningbomber

60+ min

Honningbomber - mums det er lækkerier. Honningbomberne er bagt af en relativ hurtig honningkagedej. Bundene bliver overtrukket med chokolade og lagt sammen med appelsinsmagende smørcreme og abrikosmarmelade. Server dine hjemmelavede honningbomber til kaffe eller te og måske et glas iskoldt mælk til børnene.

Honningbomber
Mere inspiration

Du kan også lave store hjerteformede honningkager.

Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

29943 kJ / 7157 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1799 kJ / 430 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1 g
Protein: 3,7 % 3,9 g
Kulhydrat: 52,6 % 55,7 g
Fedt: 43,7 % 21,3 g
Tips

Hvis der er varmt i køkkenet, bliver dejen blød og svær at stikke ud og flytte. Tag evt. kun halvdelen af dejen ud af køleskabet til første udrulning. Er dejen blevet for blød, kan du samle den og lægge den i fryseren i ca. ½ time. Du skal ikke tilsætte ekstra mel, da kagerne så bliver for tørre - det er temperaturen, der er afgørende for om dejen er til at arbejde med.

Relateret video
Hvordan smelter man chokolade

Karolines Køkkenskole guider dig igennem chokoladetemperering - og du skal bare sørge for: god chokolade, et vandbad, et chokoladetermometer og en god portion tålmodighed.

Ingredienser