Denne skønne chokoladedessertkage er, som navnet siger, en chokoladekage, der er særdeles velegnet til dessert. Det fantastiske ved denne hjemmelavede chokoladedessertkage er nemlig, at den kan bages hele 3 dage, før den skal serveres, så det er nemt, den dag, der skal holdes fest. Chokoladedessertkagen skal opbevares i køleskabet og kan ovenikøbet skæres ud dagen før. Desserten er et hit hele året - du kan variere det marinerede frugt efter sæson og smag. Det er også dit eget valg om du vil servere købt eller hjemmelavet flødeis til - eller en dejlig kold flødeskum.
Du kan opbevare kagen i køleskabet i 3 døgn. Den kan skæres ud dagen før og pyntes.
I stedet for jordbær, melon og blåbær kan man marinere frisk ananas og passionsfrugter.
Sød madeira, fx malmsey.
37468 kJ / 8955 kcal
1013 kJ / 242 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,6 g |
Protein: | 5,6 % | 3,3 g |
Kulhydrat: | 46,3 % | 27,6 g |
Fedt: | 47,7 % | 13,1 g |
Alkohol: | 0,4 % |