Ca. ½ time ved 200° - traditionel ovn.
Du kan opbevare kagen i køleskabet i 3 døgn. Den kan skæres ud dagen før og pyntes.
I stedet for jordbær, melon og blåbær kan man marinere frisk ananas og passionsfrugter.
Sød madeira, fx malmsey.
37913 kJ / 9061 kcal
1025 kJ / 245 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,7 g |
Protein: | 5,1 % | 3,1 g |
Kulhydrat: | 48 % | 28,9 g |
Fedt: | 46,5 % | 12,9 g |
Alkohol: | 0,4 % |
400 g
Mørk chokolade
|
|
---|---|
2 dl
Stærk kaffe
|
|
300 g
Sukker (ca. 3½ dl)
|
|
250 g
Blødt smør
|
|
6
Æg (ca. 3 dl)
|
|
125 g
Hvedemel (ca. 2 dl)
|
|
½ dl
Appelsinlikør, fx grand marnier
|
75 g
Hvid chokolade
|
---|
500 g
Jordbær i halve
|
|
---|---|
½
Melon i mindre stykker, fx galia (ca. 250 g)
|
|
200 g
Friske blåbær
|
|
3 spsk
Akaciehonning
|
2 liter
Vaniljeflødeis
|
---|