Bag gerne chokoladekagen dagen før - chokoladekagen bliver kun bedre af at sætte sig i køleskabet natten over.
18222 kJ / 4355 kcal
1786 kJ / 427 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,3 g |
Protein: | 3,9 % | 4,1 g |
Kulhydrat: | 37,4 % | 39,3 g |
Fedt: | 58,7 % | 28,3 g |
Den klassiske og virkelig lækre opskrift på brownies
125 g
Smør
|
|
---|---|
125 g
Mørk chokolade i mindre stykker
|
|
150 g
Sukker (ca. 1¾ dl)
|
|
4
Æg
|
|
3 spsk
Hvedemel
|
|
¼ tsk
Fint salt
|
|
2 spsk
Stærk kaffe
|
75 g
Mørk chokolade
|
|
---|---|
100 g
Blødt smør
|
|
100 g
Flormelis (ca. 2 dl)
|
|
1 tsk
Vaniljesukker
|
|
¾ dl
Piskefløde
|
Spiselige blomster
|
|
---|---|
Friske brombær eller hindbær
|
|
Chokoladespåner eller -kugler
|