Server chokoladetærten til dessert med vaniljeis og friske bær.
Tærten kan fryses. Bunden bliver lidt blødere i konsistensen efter frys.
21913 kJ / 5237 kcal
1878 kJ / 449 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 4,2 % | 4,6 g |
Kulhydrat: | 43 % | 47,4 g |
Fedt: | 52,8 % | 26,8 g |
Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.
125 g
Smør
|
|
---|---|
150 g
Hvedemel (ca. 2½ dl)
|
|
3 spsk
Flormelis
|
|
3 spsk
Kakaopulver
|
|
⅛ tsk
Fint salt
|
|
2
Æggeblommer
|
300 g
Mælkechokolade
|
|
---|---|
100 g
Mørk chokolade
|
|
1
Vaniljestang (kornene heraf) eller vaniljepasta i tilsvarende mængde
|
|
2 dl
Piskefløde
|
|
1½ dl
Lys sirup
|
Flagesalt
|
---|