Fyldte chokolader med kaffeganache

Fyldte chokolader med kaffeganache

60+ min
Chokolade med fyld af kaffeganache er lækkert til kaffebordet og fungerer perfekt som værtindegave eller som mandelgave til jul. Kaffeganachen er lækker cremet og har en dejlig blød smag af kaffe, som passer godt med den sprøde chokoladeskal.
Mere inspiration

En skøn dessert til kaffe-elskere - hele året!

Kaffeis
30 min
Kaffeis
(14)
Velbekomme!
Tip

Opbevar chokoladerne på køl og tag dem ud lidt før servering Brug evt. rester oven på en kage, eller som pålæg på en skive brød

Frysetip

Ganachen kan fryses og bruges senere. Tø den i køleskabet

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

12131 kJ / 2899 kcal

Næringsindhold pr. 100g

2143 kJ / 512 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,9 g
Protein: 4,3 % 5,5 g
Kulhydrat: 41,8 % 52,7 g
Fedt: 53,9 % 31,2 g
Relateret video
Hvordan smelter man chokolade

Karolines Køkkenskole guider dig igennem chokoladetemperering - og du skal bare sørge for: god chokolade, et vandbad, et chokoladetermometer og en god portion tålmodighed.

Ingredienser

Bæredygtighed
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Andelsselskabet
Arla Karolines Køkken® App
Arla Karolines Køkken® App
Køb merchandise
Køb merchandise