Opbevar chokoladerne på køl og tag dem ud lidt før servering Brug evt. rester oven på en kage, eller som pålæg på en skive brød
Ganachen kan fryses og bruges senere. Tø den i køleskabet
12075 kJ / 2886 kcal
2133 kJ / 510 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 4,4 % | 5,5 g |
Kulhydrat: | 42 % | 52,7 g |
Fedt: | 53,6 % | 30,9 g |
Karolines Køkkenskole guider dig igennem chokoladetemperering - og du skal bare sørge for: god chokolade, et vandbad, et chokoladetermometer og en god portion tålmodighed.
¾ dl
Piskefløde
|
|
---|---|
2 tsk
Frysetørret kaffepulver, fx nescafé
|
|
75 g
Hakket mælkechokolade
|
|
10 g
Smør
|
400 g
Hakket mørk chokolade
|
|
---|---|
Vat
|
Gold eller hvid chokolade
|
---|