Dalgona kaffe er navnet på en ny og trendy iskaffe, der stammer fra Sydkorea. Den består af iskold mælk serveret med et tykt kaffesirup-skum på toppen. En nem og lækker iskaffe, der er hurtig at lave.
Det er flottes at servere iskaffen med mælken og kaffeskummet to-delt, men den skal omrøres, før den drikkes. Du kan bruge alle slags mælk - også plantedrik til iskaffen. Iskaffen kan pyntes med et drys kakao - eller serveres helt uden pynt.
Giv din Dalgona kaffe et juletwist - her er 2 forslag: Drys hakket mørk chokolade med appelsinsmag på toppen og pynt med tørret appelsinskive. Eller: Tilsæt ½ tsk stødt kardemomme og ½ tsk kanel til kaffeskummet. Uhmm så er det jul !
1203 kJ / 288 kcal
180 kJ / 43 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,5 g |
Protein: | 24,2 % | 2,6 g |
Kulhydrat: | 70 % | 7,4 g |
Fedt: | 5,8 % | 0,3 g |
Dalgona kaffe består af iskold mælk serveret med et tykt kaffesirup-skum på toppen. En nem og lækker iskaffe, der er hurtig at lave.