Iskaffe

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

15 min

ahhh....dejligt læskende, især på en varm sommerdag.

Ingredienser

Antal portioner
  • 1½ dl kold espressokaffe - eller stærk kaffe
  • ½ spsk muscovadosukker
  • ¼ liter minimælk
  • 5 isterninger
  • ¼ liter vaniljeflødeis

Sådan gør du

Sådan gør du

Hæld den kolde kaffe i et blenderglas og tilsæt sukker, mælk og isterninger. Blend ved hurtigste hastighed i ca. 20 sek. Tilsæt flødeisen og blend i yderligere ca. 20 sek. Smag til. Hæld iskaffen i kolde glas og kom en langskaftet ske i hver. Server straks.

Tip

Denne iskaffe er meget læskende og ikke så cremet. Du kan lave en mere fyldig og dessertagtig version ved at bruge samme mængde kaffe og sukker men 1 dl mælk, 3 isterninger og 4 dl vaniljeflødeis.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 1580 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 35 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: