Iskaffe

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

15 min

ahhh....dejligt læskende, især på en varm sommerdag.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1½ dl kold espressokaffe - eller stærk kaffe
  • ½ spsk muscovadosukker
  • ¼ liter minimælk
  • 5 isterninger
  • ¼ liter vaniljeflødeis

Sådan gør du

Sådan gør du

Hæld den kolde kaffe i et blenderglas og tilsæt sukker, mælk og isterninger. Blend ved hurtigste hastighed i ca. 20 sek. Tilsæt flødeisen og blend i yderligere ca. 20 sek. Smag til. Hæld iskaffen i kolde glas og kom en langskaftet ske i hver. Server straks.

Tip

Denne iskaffe er meget læskende og ikke så cremet. Du kan lave en mere fyldig og dessertagtig version ved at bruge samme mængde kaffe og sukker men 1 dl mælk, 3 isterninger og 4 dl vaniljeflødeis.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 1580 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 35 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: