Mokkadessert
60+ min

Mokkadessert

En skøn dessert med en perfekt kombination af kaffe, chokolade og flødeskum.
Bedømmelse (9 vurderinger)

Min bedømmelse:

Mokkadessert

En skøn dessert med en perfekt kombination af kaffe, chokolade og flødeskum.

Opskriften gælder for 5 personer

Pynt

Tilbehør

  • 25 g chokoladekaffebønner

Fremgangsmåde:

Sæt husblassen i blød i koldt vand i ca. 10 min. Pisk æg og sukker til en luftig æggesnaps. Riv chokoladen og vend den i æggesnapsen. Træk husblassen op af vandet med det vand, der hænger ved. Smelt den i en skål i vandbad. Bland kaffen med husblassen og rør det æggesnapsen. Pisk fløden til skum og vend det forsigtigt i den letstivnede æggeblanding. Hæld mokkadesserten i en glasskål og pynt med flødeskum. Server mokkadesserten sammen med chokolademokkabønner.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 13740 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 25 %
  • Fedt: 69 %
Print