Mokkadessert

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(11 vurderinger)

60+ min

En skøn dessert med en perfekt kombination af kaffe, chokolade og flødeskum.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg husblassen i blød i koldt vand i ca. 5 min. Pisk æg og sukker til en luftig æggesnaps. Riv chokoladen og vend den i æggesnapsen. Træk husblassen op af vandet med det vand, der hænger ved. Smelt den ved svag varme. Bland kaffen med husblassen og rør det i æggesnapsen. Pisk fløden til flødeskum og vend det forsigtigt i den letstivnede æggeblanding.

Hæld mokkadesserten i en glasskål eller 6 portionsglas og pynt med flødeskum. Server mokkadesserten med drys af chokoladekaffebønner.

Sådan pisker du flødeskum

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 13740 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 25 %
  • Fedt: 69 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: