En skøn opskift på dessert med en perfekt kombination af kaffe, chokolade og flødeskum. Mokkadesserten er nem at lave og du kan have desserten klar i god tid inden den skal serveres - portionsanret i kopper, glas - eller en større skål, så man selv kan tage.
Sådan gør du
Læg husblassen i blød i koldt vand i ca. 5 min.
Pisk æg og sukker til en luftig æggesnaps.
Riv chokoladen og vend den i æggesnapsen.
Træk husblassen op af vandet med det vand, der hænger ved. Smelt den ved svag varme.
Bland kaffen med husblassen og rør det i æggesnapsen.
Pisk fløden til flødeskum og vend det forsigtigt i den letstivnede æggeblanding.
Anretning
Hæld mokkadesserten i en glasskål eller 6 portionsglas og pynt med flødeskum.
Server mokkadesserten med drys af chokoladekaffebønner.
Energiindhold for hele retten:
12950 kJ / 3095 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1294 kJ / 309 kcal
Energifordeling
Energifordeling
Næringsindhold pr. 100g
Fiber:
-
0,1 g
Protein:
6,2 %
4,7 g
Kulhydrat:
25,6 %
19,5 g
Fedt:
68,2 %
23,9 g
Mere inspiration
Er du til kaffe-desserter, så skal du også prøve denne her.