Mokkadessert

Bedømmelse

(10 vurderinger)

60+ min

En skøn dessert med en perfekt kombination af kaffe, chokolade og flødeskum.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg husblassen i blød i koldt vand i ca. 5 min. Pisk æg og sukker til en luftig æggesnaps. Riv chokoladen og vend den i æggesnapsen. Træk husblassen op af vandet med det vand, der hænger ved. Smelt den ved svag varme. Bland kaffen med husblassen og rør det i æggesnapsen. Pisk fløden til flødeskum og vend det forsigtigt i den letstivnede æggeblanding.

Hæld mokkadesserten i en glasskål eller 6 portionsglas og pynt med flødeskum. Server mokkadesserten med drys af chokoladekaffebønner.

Sådan pisker du flødeskum

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 13740 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 25 %
  • Fedt: 69 %

Print

Kilde: